Nema podela u Demokratskoj stranci

Politika

Autor:

BEOGRAD - Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da u DS nema podela.

boris tadić, Demokratska stranka

BEOGRAD - Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da u DS nema podela.

"Priča o podelama je interesantna medijima, ali je potpuno nerealistična", rekao je Tadić novinarima prilikom obilaska radova na obilaznici oko Beograda i poručio medijima da ne raspiruju vatre koje ne postoje.

"DS godinama rešava istorijske probleme. Đilas je na Glavnom odboru DS tražio samo da se ispita odgovornost u Ministrstvu spoljnih posloova, kao i u Ministrastvu za Kosovo i Metohiji, kao što je to urađano u kabinetu potpredsednika za evropske integracije", kazao je Tadić.

Predsednik Srbije je kazao da su ga radnici na gradilištu pitali zašto loše izgleda i da im je odgovorio da nije bolestan, već da loše izgleda zato što mnogo radi. Tadić je naveo da ga ne zanima kako izgleda, već da će nastaviti mnogo da radi. Tadić i Đilas obišli su radove na petlji Batajnica i deonici obilaznice oko Beograda od Batajnice do Dobanovaca, mostove na trasi obilaznice od Orlovače do Straževice i tunel Straževica.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

U situaciji u kojoj se nalazi Srbija, to me podseća na Marka Miloševića i gradnju Bambilenda Mahmud Bušatlija ekonomista

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!