Nema podela u Demokratskoj stranci

Politika

Autor:

BEOGRAD - Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da u DS nema podela.

boris tadić, Demokratska stranka

BEOGRAD - Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da u DS nema podela.

"Priča o podelama je interesantna medijima, ali je potpuno nerealistična", rekao je Tadić novinarima prilikom obilaska radova na obilaznici oko Beograda i poručio medijima da ne raspiruju vatre koje ne postoje.

"DS godinama rešava istorijske probleme. Đilas je na Glavnom odboru DS tražio samo da se ispita odgovornost u Ministrstvu spoljnih posloova, kao i u Ministrastvu za Kosovo i Metohiji, kao što je to urađano u kabinetu potpredsednika za evropske integracije", kazao je Tadić.

Predsednik Srbije je kazao da su ga radnici na gradilištu pitali zašto loše izgleda i da im je odgovorio da nije bolestan, već da loše izgleda zato što mnogo radi. Tadić je naveo da ga ne zanima kako izgleda, već da će nastaviti mnogo da radi. Tadić i Đilas obišli su radove na petlji Batajnica i deonici obilaznice oko Beograda od Batajnice do Dobanovaca, mostove na trasi obilaznice od Orlovače do Straževice i tunel Straževica.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (20)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Bole

  Bole

  Nema podela,samo svako radi šta hoće..a narod,obični smrtnici trpe...

  12 Odgovori 
 • Ugvej

  Ugvej

  Loše izgleda zato što je sad i on siguran da će da izgubi izbore!

  11 Odgovori 
 • Зунзара

  Зунзара

  Мало, мало па неко из Дс-а изађе са изјавом како код њих нема подела .Ја само не знам да ли они то убеђују нас или себе...или само покушавају да нам по старом добром обичају скрену мисли са њиховог Европског неуспеха.

  9 Odgovori 

Poslednji komentar

 • knedla

  knedla

  A ja mislim da Borisu treba jedno rame za plakanje, jer su svi izgledi da ce se DS, posle fijaska na izborima, rasparcati na nekoliko delova.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!