NEVEROVATNA PRIČA SA PARKINGA Udarila mu je AUTO i ostavila poruku! Njegova REAKCIJA JE ŠOKIRALA SVE
Foto: Profimedia

Hit!

NEVEROVATNA PRIČA SA PARKINGA Udarila mu je AUTO i ostavila poruku! Njegova REAKCIJA JE ŠOKIRALA SVE

Žena -

Na adresu portala stižu su zaista zanimljive fotografije i poruke, a priča jednog Tuzlana će vas nasmejati. Sasvim slučajno pod čudnim okolnostima "upoznao" je devojku.

Poruku prenosimo u celosti:

“Umreću od miline dok pišem ovu poruku. Devojka me sinoć zakačila na parkingu dok se parkirala. Ta devojka verovatno nije imala pojma da ja sedim u kafiću preko puta a koji gleda na parking ispred tržnog centra. Evo šta se desilo..

Sasvim slučajno sam u jednom trenutku pogledao na parking i primetio neku devojku da trči za momkom, a on frajer i ne gleda u nju, nešto joj reče, uđe u auto i ode. Koji konj, kontamo se nas trojica. Ostavi onako lepu devojku, budala.. Drugovi i ja smo nastavili da gledamo da vidimo hoće li sve biti uredu, a onda smo videli kako devojka briše lice – plakala je. Bilo nam žao… Sela je u auto, i još neka 3-4 minuta je sedela, a mi za to vreme razmatrali možemo li joj pomoći. Kad vidim žensko kako plače žao mi bude što sam muško, majke mi.

Nakon 3-4 minuta, upalila je auto i krenula u rikverc.. I hoooop ide nazad, mi već vidimo šta će se desiti… Hooop i lupi u moje auto. Skoči ja, skočiše drugovi, ona izleti iz auta, gleda šta je uradila, hvata se za glavu, brzo se vrati u auto uze papir olovku, napisa nešto, poljubi onaj papir – a mi u čudu gledamo šta bi. Nekih 30 sekundi smo gledali jedan u drugog, a dok mi izletismo do auta, devojka već otišla.

Nije mnogo štete na autu, ma nije ništa ni bilo, spala mi registracija, al carica mi napisala poruku:

“Izvinjavam se, slučajno sam vas zakačila kako sam se parkirala, nazovite na broj *** za naknadu štete.. Erna”. Nazvao sam je odmah, javila se onako tihim glasom i samo sam joj rekao “Carice, ne sikiraj se što si mi udarila auto, nego, ostavi ti tog majmuna što plačeš za njim, ja ću te oženiti”.

Samo se nasmejala, a onda i počela izvinjavati. A ja joj opet ponavljao da se ne sikira. I eto, nagovorio sam je nekako na kafu. Nadam se da će ostaviti momka. Ako ga ostavi, nek mi udara auto svaki dan, neće mi biti žao!”

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV UKRATKO SA RATKOM FEMIĆEM U 5 DO 5:Sačuvaj nas Bože ludaka za volanom!

(Bportal.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track