Sud odlučio

Nevinost muslimana ostaje na Jutjubu

Planeta

Autor:

Autor filma Nakula Baselej Nakula, američki državljanin egipatskog porekla, danima se krije, pošto su islamski fundamentalisti pozvali na njegovo ubistvo.

Nakula Baselej Nakula, Nevinost muslimana,

Reditelj filma u strogoj ilegali

VAŠINGTON - Američki sud odbacio je zahtev da se naloži internet sajtu Jutjub da ukloni trejler filma "Nevinost muslimana", koji je izazvao nasilne proteste na Bliskom Istoku i u Africi.

Takav zahtev je uputila jedna od glumica ovog nisko budžetnog filma Sindi Li Garsija, rekavši da je nakon emitovanja klipa njen i život njene porodice ugrožen.

Ona je rekla da je prevarena prilikom snimanja kadrova u kojima je učestvovala i da nije znala da se radi o filmu u kome se vređa islam.

Autor filma Nakula Baselej Nakula, američki državljanin egipatskog porekla, danima se krije, pošto su islamski fundamentalisti pozvali na njegovo ubistvo.

Nakon emitovanja filma, u muslimanskim zemljama širom sveta došlo je do nereda i napada na diplomatska predstavništva SAD.

U napadu na konzulat SAD u Bengaziju u Libiji, ubijen je američki ambasador Kris Stivens i još trojica službenika ambasade.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (9)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Dzoni

  Dzoni

  Zato sto su to radikalni islamisti,uglavnom nepismeni koji se vode samo religijom.Pri tome njihova vera dozvoljava tzv." ubijanje u ime Alaha" cime oni opravdavaju svoja divljanja.Sebe smatraju jedinim ispravnim vernicima.Oni kao da nisu u 21.veku...Jednostavno ne mogu da prihvate cinjenice da se ljudi razlikuju,da svako ima svoj pogled na svoju i ... više druge religije,pa tako svako moze napraviti i filmove kave zeli jer je ovo ipak 21.vek.Verovatno mnogi od njih nisu ni odgledali taj film...

  13 Odgovori 
 • Mirkoj

  Mirkoj

  Ne znam samo što je se digla tolika frka oko tog filma. Toliko je filmova i parodija snimljeno na račun Isusa, pa ništa.

  9 Odgovori 
 • Бранко

  Бранко

  @Yasin:
  А ти си иначе видео филм и тачно знаш о чему се говори у филму?
  Ако си одгледао цео филм, дај ми линк где да га скинем и да га и ја одгледам.
  Што се тиче ислама, прочитао сам куран пре двадесе ... više так година и не разликује се много од библије.
  Све вероисповести се слажу у једном а то је да је један творац. У тумачењу вере, ви муслимани, дали сте себи превише слободе односно права да нас који смо по вери старији називате неверницима. И то вам је било мало, у име вере чините стравичне злочине што се директно коси са Божијом речи!!!
  Дакле, ви веру злоупотребљавате до те мере да сте се свима смучили.
  Да би то схватио, сети се старе изреке:"Што посејеш то ћеш и жњети!"
  Сејете мржњу по свету и зато вас је немогуће волети и разумети. Превише је примитивизма у вашем тумачењу Божје речи.

  9 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mmisljenje

  mmisljenje

  Uce te ceo zivot pogresnim stvarima zato razumem da si ogranicenog shvatanja kao i ostali pripadnici muslimanske vere,ima takvih i u ostalim verama,pa ne seku glave i jos se pritom snimaju sve u slavu alaha.Mozes ti da verujes u sta god hoces,ali da li si u pravu?

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!