Priča sa srećnim krajem

Nikola, ti si prvak sveta!

Društvo

Reprezentativac u savate boksu Ljubomir Čestić obećao da će zlatnu medalju pokloniti najmlađem nadničaru u Srbiji

Nikola Nikolić,

Nikolinoj sreći nema kraja

BLACE - Lepe reči mnogo znače.
Malom Nikoli iz okoline Blaca, koji zbog siromaštva mora da ide u nadnicu s majkom, svakodnevno stižu pisma iz svih krajeva Srbije i Evrope. Osim velike pomoći u novcu, životnim namirnicama, garderobi i nameštaju, i pisma podrške daju snagu porodici Nikolić da se još hrabrije bori za bolju budućnost.

- Želim ti da u budućnosti više vremena provodiš u igri nego u polju - napisao je Nikoli osmogodišnji Ognjen iz Beograda i poslao mu svoje igračke.

Pravoslavni sveštenik iz Hrvatske napisao je: „Sve koji vam pomognu neka Bog pomogne i blagoslovi.“

Ljubomir Čestić iz Rume, reprezentativac Srbije u savate boksu, poručio je Nikoli da se ne predaje i priznao da je i njegovo detinjstvo bilo slično:

- Ja sam nekad bio kao ti, nisam imao šta da obučem ni šta da jedem. Borio sam se da zaradim kao ti sad, kopao njive, obavljao sve seoske poslove, ali nikad nisam klonuo duhom... Za dva meseca imaću meč za prvaka sveta u Belgiji. Ako pobedim, medalju ću pokloniti tebi, jer si ti postao prvak Evrope i sveta - piše Čestić.

(M. Đ.)

Dobili ćebad, nameštaj, put...

Nikolićima je do sada stigla velika pomoć. Proizvođač nameštaja „Aleksandro“ poklonio im je dva kreveta i ormar, iz Švajcarske su dobili ćebad i posteljinu... Dosta novca je uplaćeno na račun, ali nedovoljno da renoviraju kuću, sagrade malu štalu i kupe nešto stoke. Izdavačka kuća „Kreativni centar“ uplatila je sredstva za popravku puta do njihove kuće.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Očigledno je da Radomir Nikolić želi da poboljša položaj u stranci. Verujem da njegov otac nema ništa protiv Branko Radun analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!