Prikaži najnovije vesti
NIS petrol,
Otvorene nove benzinske stanice

NIS petrol u Republici Srpskoj

Biznis 0

Republika Srpska je jedno od prioritetnih tržišta NIS, koje je sada dobilo nove benzinske stanice

BANJA LUKA - Saradnja.
Na teritoriji Republike Srpske je 21. decembra otvoreno šest benzinskih stanica koje će raditi pod srpskim nacionalnim brendom „NIS petrol“. „NIS petrol“, kao brend ekonom-klase, ima za ciljnu grupu širu potrošačku populaciju. Republika Srpska je jedno od prioritetnih tržišta NIS, koje je sada dobilo nove benzinske stanice, prepoznatljive po kvalitetnoj usluzi i motornom gorivu visokog kvaliteta s pristupačnim cenama.

- Raduje nas činjenica što je ugledna kompanija pokazala interesovanje za naše tržište i odlučila da uloži znatna sredstva za razvoj maloprodajne mreže u Republici Srpskoj. 

Uveren sam da će ovaj poslovni potez doneti obostranu korist, kako „NIS petrolu“, tako i našim građanima, koji će imati mogućnost da dobiju kvalitetno gorivo po pristupačnoj ceni - izjavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.

Benzinske stanice NIS otvorene su u Banja Luci („Laktaši“ i „Laktaši jezero“ u naselju Trn) i u Bijeljini („Bijeljina 1“, „Bijeljina 2“, „Bijeljina 3“, kao i benzinska stanica „Janja“ na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik).

(N. K.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir