Otvorene nove benzinske stanice

NIS petrol u Republici Srpskoj

Biznis

Republika Srpska je jedno od prioritetnih tržišta NIS, koje je sada dobilo nove benzinske stanice

NIS petrol,

BANJA LUKA - Saradnja.
Na teritoriji Republike Srpske je 21. decembra otvoreno šest benzinskih stanica koje će raditi pod srpskim nacionalnim brendom „NIS petrol“. „NIS petrol“, kao brend ekonom-klase, ima za ciljnu grupu širu potrošačku populaciju. Republika Srpska je jedno od prioritetnih tržišta NIS, koje je sada dobilo nove benzinske stanice, prepoznatljive po kvalitetnoj usluzi i motornom gorivu visokog kvaliteta s pristupačnim cenama.

- Raduje nas činjenica što je ugledna kompanija pokazala interesovanje za naše tržište i odlučila da uloži znatna sredstva za razvoj maloprodajne mreže u Republici Srpskoj. 

Uveren sam da će ovaj poslovni potez doneti obostranu korist, kako „NIS petrolu“, tako i našim građanima, koji će imati mogućnost da dobiju kvalitetno gorivo po pristupačnoj ceni - izjavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.

Benzinske stanice NIS otvorene su u Banja Luci („Laktaši“ i „Laktaši jezero“ u naselju Trn) i u Bijeljini („Bijeljina 1“, „Bijeljina 2“, „Bijeljina 3“, kao i benzinska stanica „Janja“ na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik).

(N. K.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ova rezolucija apsolutno ne treba nikome osim članicama SB UN da bi se međusobno sporile Dušan Janjić, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!