NIŠLIJE O IZJAVI JONUZA MUSLIJUA: Albanci nikad nisu bili deo Niša
Foto: M.M.

Najavio Veliku Albaniju

NIŠLIJE O IZJAVI JONUZA MUSLIJUA: Albanci nikad nisu bili deo Niša

Politika -

Predsednik Opštine Bujanovac Jonuz Musliju izjavio je danas da zvanična Tirana ima punu podršku za "ujedinjenje sa Albanijom, kao i da bez Niša ovo nije velika Velika Albanija .

Šta o izjavama Jonuza Muslijua kažu Nišlije:

Nebojša Petković (55), penzionisani policijski službenik Jonuza treba uhapsiti

-Muslijua zbog ovakve izjave treba odmah uhapsiti jer to što je kazao predstavlja krivično delo povrede teritorijalnog suvereniteta za koje je propisana kazna zatvora od tri do petnaest godina. Konkretno, kao Nišlija uopšte se ne brinem zbog ove njegove izjave, smatram da je ta ideja smešna i neostvariva jer Albanci nikada ni na koji način nisu bili deo Niša. Njihov broj je uvek bio na nivou statističke greške, a ni istorijski ništa nisu imali sa ovim prostorima.

DAČIĆ ZA KURIR POVODOM IZJAVA O VELIKOJ ALBANIJI: Albanci, Srbija vas se ne plaši!

Milan Lapčević (47), mašinski inženjer: Ne popustiti ni milimetar

-Mislim da će priča o Nišu kao delu Albanije uvek ostati samo njihova lepa želja. Ne sumnjam da ova izjava Muslijua predstavlja i stav Albanije, a svi smo svedoci da ova država ima teritorijalne aspiracije prema svojim susedima. To treba shvatiti vrlo ozbiljno i ne sme im se popustiti ni milimetar, ni na Kosovu a kamoli ka Preševskoj dolini. Treba ih zaustaviti, a nikako im graditi autoputeve i povezivati ih sa Srbijom.

RASIM LJAJIĆ POVODOM IZJAVA O VELIKOJ ALBANIJI: Suludo je komentarisati utopističke projekte

Miša Milojević, (47) pravnik Pitaju se velike sile

-Mislim da je ovo krajnje neozbiljna izjava i sada i za budućnost. Niš nikada neće moći da bude deo velike Albanije. Razumem da oni to žele jer oni pokušavaju na sve načine da uzmu tuđe teritorije. Iz tog razloga mislim da bi države koje ugrožavaju, Srbija, Grčka i Makedonija morale da se obrate velikim silama i traže da se one izjasne. Jer, Niš će postati njihov samo ako to odluče te iste velike sile.

M.M.

MUSLIJU CEPA SRBIJU: Budite zahvalni što vam ne tražimo i Niš, Preševo ide u VELIKU ALBANIJU

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO: Šta Vučić kaže o ideji ujedinjenja Albanije i Kosova ?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track