Prikaži najnovije vesti
nju order, Egzit,
Drugi dan Egzita

Nju order protiv baksuza!

Stars 1

Kultni britanski bend masovnu hipnozu otpočeo pesmama „Elegia“ i „Regret“

Otkačeno!
Drugi dan festivala Egzit nastavljen je nesmanjenom žestinom, s tom razlikom što su pored muzičara jednako velike zvezde bili i pojedini posetioci čija je maštovitost učinila da Petrovaradinska tvrđava postane scena poprilično otkačenog maskenbala. Iako nisu bili u broju koji su organizatori očekivali, na baksuzni petak 13. utvrđenjem su, ruku pod ruku, špartali superheroji, vamp zavodnice u futurističkim kostimima, piloti, karatisti, ali i nebulozni likovi zaodenuti u gigantske kondome!

Što se muzičkog dela tiče, najveće zvezde drugog festivalskog dana svakako su bili kultni britanski bend Nju order, koji je u ponoć otpočeo masovnu hipnozu pesmama „Elegia“ i „Regret“. Publika na Jelen fjužn stejdžu uživala je u gruvanju vremešnih pankera Toj dolsa, dok je atmosferu na Dens areni do usijanja doveo čileanski di-džej i producent Lusijano.

Transparent kao protest

Portparolka Egzita Marija Bušić potvrdila je juče da je transparent „Dobro došli u Novi Sad, glavni grad Vojvodine!“ (Welcome to Novi Sad, the capital of Vojvodina) postavljen u znak protesta zbog odluke Ustavnog suda Srbije kojom su osporene pojedine nadležnosti pokrajine.

Današnji program
Glavna bina:
20.00 Reflections of Internal Rain
21.00 Suicidal Tendencies
22.30 Plan B
00.00 Erykah Badu

Dens arena:
22.00 Tijana T & Maja Uzelac
23.15 Benoit & Sergio
00.25 Azari & III Live
01.30 Miss Kittin
03.00 Richie Hawton

Jelen fjužn stejdž:
20.30 IKA
21.30 Death by Chocolate
22.30 Električni orgazam
00.00 Hatebreed
03.00 Obojeni program

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir