Prikaži najnovije vesti

Noletov trofej!

Sport 49

Novak Đoković osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu i mada u sportu nije uzeo glavni trofej, u...

Novak Đoković osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu i mada u sportu nije uzeo glavni trofej, u Olimpijskom selu isti mu nije izmakao. Naime, poslednjih dana dana Selom intenzivno kruže priče da se najbolji srpski teniser zbližio sa atraktivnom Paragvajkom Lerin Franko. A, šta bi drugo i pomislili kad vidite dvoje kako se drže za ruku? Ona je, uzgred, atletičarka (bacačica koplja), ali je mnogo poznatija kao manekenka i fotomodel.

Mladi Srbin je stigao u Peking dan pre svečanog otvaranja (7. avgust), ali su se pet godina starija crnka i on vrlo brzo upoznali i našli zajednički jezik. Da među njima dvoma ima nečega, potkrepljuje i činjenica da je Lerin Franko netremice gledala svih šest Novakovih olimpijskih mečeva. Ni manje ni više nego iz lože srpske ekspedicije. Ko bi rekao da između Srbije i Paragvaja vladaju takvi bratski odnosi... Tokom polufinalnog meča protiv Rafaela Nadala, koji je trajao do duboko u noć, Lerin Franko su u loži pravili društvo i poznati argentinski košarkaši Luis Skola i Karlos Delfino. Novinari nisu odoleli a da paragvajskoj atletičarki ne postave pitanje da li ima nešto više od čiste slučajnosti u toj poseti srpskoj svečanoj loži, i to baš samo na Đokovićevim mečevima. Frankova je nespretno pokušala da se izvuče izgovorom da ne zna engleski. Sva sreća pa je naš Novak poliglota.

I dok je Đoković svoj turnir završio u subotu, za Lerin takmičenje tek počinje. Kvalifikacije u bacanju diska startuju u utorak, ali Novak neće moći da uzvrati zahvalnost za borednje s tribina, s obzirom na to da mora u Njujork, gde ga od 25. avgusta očekuje Ju-Es open. Ipak, niko ne sumnja da je Nole fino vaspitan momak i da je uspeo da se na adekvatan način zahvali Lerin Franko. Uostalom, Paragvajka će verovatno brzo završiti svoje učešće na OI, ako je suditi po rezultatu iz Atine 2004, kad je bila plasirana na 42. mestu. S obzirom na to da je njen najbolji rezultat 55,38 metara, Frankova definitivno nema šanse za medalju. Ali, ona je svoj trofej u Pekingu već osvojila. Treći teniser sveta. Nije mala stvar.

Nekoliko svetskih medija, među kojima prvi argentinski Nasion, počeli su da izveštavaju o još jednoj olimpijskoj romansi. Kako i gde su se upoznali lepa Paragvajka i uspešni Srbin, novinari u Pekingu još uvek nisu uspeli da iščačkaju, ali polako.... Igre traju još nedelju dana.[ antrfile ]
ZVANIČNO JE S JELENOM

Zvanično, Novak Đoković je u trogodišnjoj vezi s Jelenom Ristić, studentkinjom iz Milana, koju je upoznao još u gimnaziji. U poslednjih godinu dana su sve češća govorkanja o Noletovim romansama, ali i pored toga Đoković i Ristićeva su nedavno bili na zajedničkom odmoru u Italiji.
Tokom prošlogodišnjeg Ju-Es opena i pojavljivanja Marije Šarapove u Novakovoj loži, te njihova česta „druženja“ kad se nađu zajedno na turnirima, potkrepili su sumnje o tome da bi njih dvoje mogli da budu u šemi. A, interesantno je da nijedno od njih dvoje nije eksplicitno demantovalo ove priče. Nedavno se pojavila i izvesna Novosađanka Slađana Damjanović, koja je novinarima ispričala detalje iz njihove navodne romanse od prošlog proleća.
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 18 komentara