ONI VLADAJU SVETOM: I to pomoću klimatskih promena
Foto: Shutterstock

Globalni vladari

ONI VLADAJU SVETOM: I to pomoću klimatskih promena

Planeta -
Klimatske promene su levičarska teorija bez ikakvog naučnog temelja čija je svrha da vlade nametnu kontrolu privrede i energetskog sektora, ocenio je u sredu Ted Kruz, potencijalni republikanski kandidat za Belu kuću 2016. godine

"U raspravi o globalnom zagrevanju, prečesto politika u Vašingtonu i veliki broj naučnika primaju velike državne subvencije, ignorišući nauku i podatke a umesto toga iznose političku ideologiju", rekao je Kruz američkom državnom radiju NPR.

"Pre nekoliko decenija liberali i neki naučnici su nam govorili da postoji problem globalnog zahlađenja", rekao je Kruz.

"Podaci demantuju njihove teorije", dodao je on.

"Ti isti levičari i određen broj tih naučnika su promenili teoriju i sada govore o globalnom zagrevanju".

Oni su promenili teoriju treći put jer postoji problem, naučni podaci ne pokazuju zagrevanje, nastavio je ultrakonzervativni senator Teksasa.

"Sada su to 'klimatske promene', što je savršena pseudo naučna teorija za veliku vladu koja želi više vlasti", ocenio je i objasnio da tu teoriju ne mogu osporiti.

"Bilo da se zagreva ili hladi, suši ili vlaži, klima će se uvek menjati", istakao je Kruz.

"Zanimljivo je predloženo rešenje za klimatske promene, a to je vladina masovna kontrola država u svim vidovima života, jednako rešenje koje su predlagali za zagrevanje kao i za hlađenje!" - rekao je on.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja