NOVE INFORMACIJE: Preokret u slučaju smrti Pola Vokera!
Foto: Printskrin

Saobraćajna nesreća

NOVE INFORMACIJE: Preokret u slučaju smrti Pola Vokera!

Pop kultura -
Rodasova supruga Kristin Rodas podigla je sudsku tužbu protiv nemačkog proizvođača automobila, tvrdeći da su oni krivi za smrt njenog supruga

Nakon skoro šest meseci od kako je glumac Pol Voker tragično preminuo u saobraćajnoj nesreći, kao i Rodžer Rodas koji je upravljao automobilom, Rodasova supruga Kristin Rodas podigla je sudsku tužbu protiv nemačkog proizvođača automobila, tvrdeći da su oni krivi za smrt njenog supruga.

Udovica vozača automobila u kom je poginuo Pol Voker tuži Porše, pišu američki mediji. Glumac i Rodžer Rodas poginuli su u automobilskoj nesreći krajem prošle godine.

Kristin Rodas tvrdi da je nesreću izazvao kvar na vozilu Porše Karera GT. U tužbi navodi da je njen suprug pokušao da zadrži automobil na putu, ali nije uspeo zbog nedostatka na delu automobila. Iako su veštačenjem utvrdili da je Rodas u trenutku nesreće vozio 150 kilometara na sat, njegova udovica kaže da nije vozio prebrzo.

Kristin dodaje da je zbog tehničkog nedostatka na automobilu došlo i do eksplozije zbog čega su njen suprug i Voker izgoreli u automobilu.

Rodasov osmogodišnji sin svedočio je stravičnoj nesreći koja se dogodila u blizini salona. Kad se Rodas zaleteo, njegov sin je preskočio ogradu i pokušao oca i Pola izvući iz automobila pre nego što se zapalio.

Nažalost, nije uspeo i istraumiran je. Porše Kareru GT reklamiraju kao automobil koji je 'najbliži sportskom automobilu' koji će ikad napraviti. Ipak u sportskim automobilima postoji deo koji sprečava da se gorivo zapali ako se dogodi sudar, a Karera GT to nema.

Nesreća u kojoj su stradali glumac i njegov prijatelj, foto printskirn
Nesreća u kojoj su stradali glumac i njegov prijatelj, foto printskirn

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track