NOVI VIDEO: Vladika Kačavenda ljubi dečaka?!

Sve seks avanture vladike Kačavende

NOVI VIDEO: Vladika Kačavenda ljubi dečaka?!

Društvo -
Čujete me? Bilo mi je zadovoljstvo i izvinjavam se što je ispalo ovako na brzinu. Organizovaćemo i sledeći put. Lik je ekstra

BEOGRAD - Vladika Kačavenda ponovo u seks aferi, ovaj put kruže snimci kako se navodno ljubi sa maloletnikom!

Zahvaljujući građanima Bijeljine, koji su ogorčeni ponašanjem Vasilija Kačavende kojeg je Sinod SPC razrešio dužnosti vladike zvorničko-tuzlanskog, objavili audio-snimak i preneli transkript razgovora vladike Kačavende i mladića za kojeg se tvrdi da je maloletan, a sada se pojavio i video. SNIMAK 1: Sveštenik i mladić ujutro ugovaraju susret s vladikom. Jasno je da se poznaju odranije.Sveštenik: Koliko možeš da ostaneš?Mladić: Ne dugo.Sveštenik: Možeš li do 12? Ti posle reci da ujutro moraš rano na fakultet ili tako nešto.Mladić: Naravno. OK.Sveštenik: Čujemo se oko osam, pola devet.

SNIMAK 2: Mladić se premišlja i u poslednjem trenutku javlja da odustaje, što je razbesnelo sveštenika.Mladić: Smem li da pričam preko telefona?Sveštenik: Reci, ali onako normalno.Mladić: Neću moći (da dođem). Znači, video sam neke stvari po internetu. To je uticajna osoba (misli na Kačavendu, prim. nov.). Šta ja znam šta tu može da se desi?Sveštenik: Budalo, biću ja tu! Neću ja tebe uvući u gluposti.Mladić: Znam da nećeš...Sveštenik: Znaš li koliko mi to remeti koncept! Obećao sam. Nemam sad drugo rešenje.Mladić: Znam. Razumem...Sveštenik: Aj, ljubim te.Mladić: Ne mogu. Razmislio sam. I taj hotel, može neko da me vidi.Sveštenik: Nećemo tako. Ja ću izaći pred tebe. Idemo direktno kod njega u apartman, popijemo piće i završimo priču. Videćeš kakav je lik. U hotel ulazi svako.Mladić: Strah me je.Sveštenik: Dođi da popiješ piće. On je lik. Učini mi to, sad nemam drugoga. Treba da te nagovaram kao neku babu? Znaš li šta si mi uradio? Sve si mi poremetio. Reći će mi da lažem (misli na Kačavendu, prim. nov).Sveštenik je nastavio da ubeđuje mladića, koji je do kraja razgovora ostao neodlučan.SNIMAK 3: Mladić se u međuvremenu predomislio...Sveštenik: Čuješ? Mi smo u hotelu (naziv poznat redakciji).Mladić: Imam samo 15 minuta. Imao sam probleme.Sveštenik: Ostani kratko. Uđi u hotel i liftom se popni na drugi sprat. Mi smo sada u restoranu.Mladić: Dobro. Krenuo sam ka hotelu.

SNIMAK 4: Sledeći razgovor odvija se posle susreta sa vladikom u hotelu.Mladić (zadihan): Stavi me na diktafon (spikerfon) da kažem nešto da me čuje.Sveštenik: Hoće da ga stavim na diktafon (obraća se Kačavendi). Reci.Mladić: Čujete me? Bilo mi je zadovoljstvo i izvinjavam se što je ispalo ovako na brzinu. Organizovaćemo i sledeći put. Lik je ekstra.Kačavenda: Je l’ ekstra? Drago mi je.Mladić: Ekstra. Uopšte nisam mislio da je tako opušten i zanimljiv. Prevario sam se, priznajem.Sveštenik: Neću te ja nasukati.Mladić: Znam, ti si moj brat. Vidimo se. Ćao!Sinod SPC poseduje lascivne fotografije, video i audio snimke i oko 40 svedočenja mladića i sveštenstva Eparhije zvorničko-tuzlanske. Svedočenja su o vladičinim seksualnim sklonostima, ali i o pritiscima na seksualni odnos.

Poslušajte razgovor mladića sa sveštenikom i Kačavendom:

Kačavenda ljubi dečaka

Mladić: Nisam smeo da odbijemNa video-snimku koji traje tek nešto više od minuta, Kačavenda se ljubi sa izvesnim A. R., koji je u trenutku snimanja, a snimak je nastao 2006. godine, imao manje od osamnaest godina. Prema rečima A. R., prijatelj ga je upleo „u celu priču“ tako što mu je ponudio da ga upozna s „moćnim vladikom“ i da prilikom susreta s njim sve zabeleži kamerom skrivenom u ručnom satu, pa da ga onda zajedno ucenjuju. Snimak je nastao na dvoru vladike.- Do Kačavende sam došao preko prijatelja koji je organizovao druženja i koji mi je vladiku predstavio kao svetog čoveka. On mi je i predložio da ga snimimo kako bismo mogli da ga ucenjujemo - kaže A. R. i dodaje:- Rekao sam mu da obojica možemo da izgubimo glavu zbog toga, ali mi je on kazao da nema nazad. Upleten sam u mrežu iz koje nisam mogao da se izvučem.Mladić je kazao da nije video da li je bilo još mladića na dvoru, ali da pretpostavlja da jeste i da su ih, kao i njega, „navlačili“.

Vladika bez komentaraZa razliku od A. R., Kačavenda nije bio pričljiv. U kratkom razgovoru poručio nam je da ne zna ništa o snimku i da ne želi ništa da komentariše.- Ne znam ništa o snimku. Neću ništa da komentarišem - naveo je, dok se vladika Grigorije raspitivao.- Pre koliko se to pojavilo? Ne znam ništa o tome - kazao je Grigorije.

Vladike gledale Kačavendin filmInače, ovo je dosad treći Kačavendin film iz domaće radinosti - krajem aprila se pojavio snimak na kojem se ljubi s nepoznatim mladićem, koji se, posle nekoliko poljubaca, spušta do vladikinog međunožja i dodiruje ga po genitalijama, a na prvom snimku, koji je nekoliko vladika iz SPC imalo prilike da vidi Kačavendu zadovoljavaju četvorica mladića.

Nekom "oktavija", nekom "mečka"Iako poznate kao veliki ljubitelji luksuznih četvorotočkaša, naročito džipova, vladike su naučile lekciju pa su na Sabor došle manje upadljivim automobilima. Doduše, bilo je i onih koji se nisu odrekli skupocenih "mercedesa". Godinama su se u vreme Sabora pred Patrijaršijom parkirali džipovi i „audiji“, ali ove godine su dominirale „škode“.Sabor je juče započeo jutarnjom liturgijom, tokom koje je patrijarh održao molitvu za uspešnost zasedanja najvišeg zakonodavnog organa Crkve, a sastanaka vladika juče nije bilo.Sabor će trajati dve nedelje, a teme će, pored Milanskog edikta i Kosova i Metohije, biti i ponašanje vladike Kačavende, ali i istupanje vladike Amfilohija i umirovljenog vladike Atanasija koji su „upokojili Vladu“ i Dačiću poručili da bi mogao da prođe kao Đinđić.

http://www.youtube.com/watch?v=v_apsk1JMyw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track