FOTO NOVO POJAČANJE NAPREDNJAKA: Čučković pristupio SNS
Foto: Zoran Žestić

Obrenovac

FOTO NOVO POJAČANJE NAPREDNJAKA: Čučković pristupio SNS

Beograd -
Čučkovićevo pristupanje SNS potvrdio je Nebojša Stefanović
1 / 9 Foto: Zoran Žestić

BEOGRAD- Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, rekao je danas potpredsednik SNS Nebojša Stefanović.

Čučković je nekadašnji kadar G17 plus, a potom i URS-a.

"Čučković nije tražio ništa. On je predsednik opštine Obrenovac i bez SNS, a u našu stranku je došao bez posebnih želja i kako bi pomogao", rekao je Stefanović.

Stefanović je naglasio da će Čučkovića SNS opet kandidovati za predsednika opštine Obrenovac, jer je hrabrom politikom pokazao da Obrenovcem može odgovorno da se upravlja.

Stefanović je najavio izmene Zakona o glavnom gradu, koje će omogućiti da prigradske opštine imaju veća ovlašćenja i dodao da će se izmene zakona za dva do tri meseca naći pred skupštinom grada.

Predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković istakao je da sa SNS-om "Obrenovac živi kao porodica već unazad godinu dana", a da je SNS pokazala dobar državnički odnos. On je naveo da su svi u SNS-u učestvovali u spasavanju ljudi, kao i obnovi Obrenovca posle prošlogodišnjih majskih poplava.

"Posebno sam zadovoljan što ću postati član stranke čiji ministar policije nije ministar iz fotelje, već se ne libi da spasava ljudi iz Kolubare", dodao je Čučković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track