NOVO – POMOĆNIK BROJ 1: Magična prostirka za najbrže peglanje do sada
Foto: Promo

NOVO – POMOĆNIK BROJ 1: Magična prostirka za najbrže peglanje do sada

Žena -

Revolucionarno rešenje u vidu prostirke za peglanje omogućiće vam brzo i lako peglanje veša gde god poželite – kod kuće kada vas mrzi da širite dasku ili na putovanju.

Ova izuzetno korisna prostirka je lagana, ne zauzima mnogo prostora kada se spakuje i, što je najbolje, OVDE je trenutno na sniženju od čak 53%!Više nećete morati da odustajete od željene odevne kombinacije samo zato što nemate mnogo vremena da je ispeglate, niti ćete morati da nosite na put manje stvari kako se ne bi izgužvale u koferu jer znate da vam neće biti lako da ih ispeglate. Sa laganom prostirkom za peglanje koja zauzima malo mesta i brzo se postavlja peglanje će biti brže, jednostavnije i moći ćete to da uradite bilo gde.

Ova prenosiva prostirka za peglanje je izrađena od visokokvalitetnog materijala postojanog na visokim temperaturama. Površinski sloj zaštićen je materijalom otpornim na vlagu, isparenja i tečnosti sa kojima može doći u dodir, a njen donji deo poseduje prijanjajuća svojstva zahvaljujući kojima se prostirka neće pomerati sa mesta na koje ste je postavili dok peglate.Ukoliko treba da na brzinu nešto ispeglate, nema potrebe da postavljate dasku – samo postavite prostirku i ispeglajte željenu odeću. Još i ako putujete često, u svom koferu ovo jednostavno morate imati!Poručite putem telefona na broj 011/3 111 300 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track