Oba padobranca u stabilnom stanju

Crna Hronika

Autor:

Srbo Savić (58) i Aleksandar Pavlović (32), koji su povređeni na aero-mitingu u Jagodini, uspešno se oporavljaju u bolnici

 Aleksandar Pavlović

Aleksandar Pavlović

JAGODINA - Ide nabolje!
Padobranci Srbo Savić (58) iz Ćuprije i Aleksandar Pavlović (32) iz Beograda, koji su povređeni prekjuče prilikom padobranskih skokova u Jagodini, u stabilnom su stanju i polako se oporavljaju. Prema rečima Vanje Đorđević, portparola Kliničkog centra u Kragujevcu, Savića u naredna dva dana očekuje operacija zbog preloma butne kosti.

- Sve vitalne funkcije su mu stabilne. Sanirane su mu i povrede potkolenice i ogrebotine. On je potpuno svestan, tako da se može reći da će se uspešno oporaviti - kaže za Kurir Đorđevićeva.

Aleksandar Pavlović ima nagnječenje karličnog dela kičme. Kako je rekao doktor Miki Zarkov, dežurni ortoped jagodinske bolnice, sumnja se da mu je pukao pršljen.

- U vezi s njegovim zdravstvenim stanjem konsultovaćemo se sa neurologom - rekao je Zarkov.

Podsetimo, Pavlović i Savić povređeni su u razmaku od tri sata na 13. memorijalnom kupu „Goran Ostojić i svi pali borci“. Pavlović je povređen jer je loše doskočio na zemlju, dok se Saviću padobran prvo nije otvorio, a potom se zamrsio.

(B. V.)

Srbo Savić zoom Srbo Savić
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kako tako nešto čovek može da uradi? Nikad mi nije palo na pamet da tako nešto može da se desi Veroljub Arsić, potpredsednik Skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!