Prikaži najnovije vesti
 Aleksandar Pavlović

Oba padobranca u stabilnom stanju

Crna Hronika 0

Srbo Savić (58) i Aleksandar Pavlović (32), koji su povređeni na aero-mitingu u Jagodini, uspešno se oporavljaju u bolnici

JAGODINA - Ide nabolje!
Padobranci Srbo Savić (58) iz Ćuprije i Aleksandar Pavlović (32) iz Beograda, koji su povređeni prekjuče prilikom padobranskih skokova u Jagodini, u stabilnom su stanju i polako se oporavljaju. Prema rečima Vanje Đorđević, portparola Kliničkog centra u Kragujevcu, Savića u naredna dva dana očekuje operacija zbog preloma butne kosti.

- Sve vitalne funkcije su mu stabilne. Sanirane su mu i povrede potkolenice i ogrebotine. On je potpuno svestan, tako da se može reći da će se uspešno oporaviti - kaže za Kurir Đorđevićeva.

Aleksandar Pavlović ima nagnječenje karličnog dela kičme. Kako je rekao doktor Miki Zarkov, dežurni ortoped jagodinske bolnice, sumnja se da mu je pukao pršljen.

- U vezi s njegovim zdravstvenim stanjem konsultovaćemo se sa neurologom - rekao je Zarkov.

Podsetimo, Pavlović i Savić povređeni su u razmaku od tri sata na 13. memorijalnom kupu „Goran Ostojić i svi pali borci“. Pavlović je povređen jer je loše doskočio na zemlju, dok se Saviću padobran prvo nije otvorio, a potom se zamrsio.

(B. V.)

Srbo Savić zoom Srbo Savić
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir