Prikaži najnovije vesti

Obesio se u fabrici “frikom”

Crna Hronika 31

BEOGRAD - Milan Todić (22) iz Bačke Palanke pronađen je obešen juče oko 14 časova pored fabričkog pogona firme

BEOGRAD - Milan Todić (22) iz Bačke Palanke pronađen je obešen juče oko 14 časova pored fabričkog pogona firme “Frikom” koja se nalazi na Zrenjaninskom putu BB. Kako saznajemo, nesrećni mladić je bio radnik građevinskog preduzeća “Fonas” koje je u “Frikomu” izvodilo radove krečenja i lepljenja pločica. Milan je poslednji put viđen živ oko osam časova ujutru, a njegovo beživotno telo pronašao je njegov najbolji prijatelj i kolega, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Milan je radio kod nas samo nekoliko dana. Bio je odličan mehaničar i nije mi trebalo dugo da ga prihvatim da u firmi radi za stalno. Tek pošto se obesio saznao sam da je i njegova majka oduzela sebi život. Znam da ga se otac odrekao i da je odrastao po domovima za nezbrinutu decu. Bio je jako tih i povučen, ali izrazito fin momak. Na dan samoubistva poslednji put sam ga video oko osam časova, kako odlazi iza fabričkog pogona. Tada je verovatno i digao ruku na sebe - rekao je vidno potresen vlasnik firme “Fonas” Obrad Suvajčević.

Kako smo saznali, Milanove kolege su oko 12 časova počele intenzivno da ga traže, i tek dva sata kasnije, u zabačenom delu dvorišta, pronašli njegov leš.
- Nije se čudno ponašao tog dana, samo je bio izrazito bled. U jednom trenutku je izašao iz pogona i rekao da mora do toaleta. Kako je vreme odmicalo, a on se nije vraćao, pomislio sam da ga je šef poslao da obavi nešto drugo. Međutim, kad je i sam gazda došao dva sata kasnije i pitao gde je Milan, jednostavno sam znao da nešto nije u redu. Svi smo se rasporedili po placu ispred fabrike i počeli da ga dozivamo. U trenutku kad sam čuo Đorđa, kolegu koji ga je našao, kako zapomaže, znao sam da je mrtav. Scena je bila stravična - ispričao je kolega samoubice. Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 0 komentara