OBRATITE PAŽNJU: Ovih 7 znakova govore da ti je 100% veran!
Foto: Profimedia

Saveti

OBRATITE PAŽNJU: Ovih 7 znakova govore da ti je 100% veran!

Žena -

Svi znamo da je veoma teško dati nekome 100 postotno poverenje. Mogućnost da budete povređeni uvek postoji, ali živeti u konstantnoj sumnji i pod opterećenjem je veća bol nego sama prevara.

Iako mnoge devojke imaju intuiciju po kojoj se vode, nekada treba obratiti pažnju na druge stvari koje su zapravo pravi pokazatelj što se tiče toga kakva je vaša veza. Ukoliko niste sigurne da li vas partner poštuje i da li vam je veran, pročitajte ovih nekoliko redova i ako ga prepoznajete, sve će vam biti jasno - tog treba da čuvate.

1. Priznaje svoje greške

Nikada ne izbegava preuzimanje odgovornosti i ne beži od grešaka koje je napravio, bez obzira na to koliko su velike. Takođe mu ne pada na pamet da krivicu za sopstvene greške prebaci na nekog drugog.

2. Deli s vama svoja osećanja

Iskreno razgovara o svemu što ga muči ili deli sa vama lepe stvari. Činjenica da vam se uvek poverava i ne odbija razgovor o ni jednoj temi uliva poverenje, a otvorenost i pokazivanje osećanja za stručnjake je jedan od glavnih pokazatelja da osoba zaslužuje poverenje.

3. Uvek vam priča o tome kako je proveo dan

Nema šta da krije od vas pa vam uvek samovoljno ispriča što je radio, gde je i s kim bio. Nikada ne nalazite na nelogičnosti u njegovim pričama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Daje vam svoju debitnu i kreditnu karticu

Ovaj potez pokazuje da i on u vas ima maksimalno poverenje, a definitivno dokazuje i to da mu možete verovati u potpunosti.

5. On je siguran u sebe i vas

Svi smo ponekad žrtve ljubomore, a nesiguran muškarac kojem nije stalo do vas dodatno će potpirivati osećaj nesigurnosti u vama. Međutim, staložen muškarac koji zaista gaji osećanja prema vama potrudićete se da pored njega budete sigurne i voljene.

6. Posvećuje vam pažnju

Ne ignoriše vas kada ga zamolite da vam posveti malo pažnje jer morate da razgovarate sa njim o nečemu što vas muči. Ako je zaista used nekog važnog posla, obavestiće vas da ne može trenutno da vam posveti 100 odsto pažnje.

7. Ne krije od vas svoj telefon

Skrivanje telefona ili društvenih mreža je prvi znak da vaš partner nešto možda i krije. Ukoliko je kod vas situacija sasvim suprotna i on bez imalo nelagodnosti ostavlja telefon vama na dohvat ruke, ne vodi računa da li se izlogovao sa društvenih mreže, takva osoba je definitivno verna.

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track