ODBROJAVANJE POČINJE: Traži se karta više za superfinale X Factora!
Foto: X Factor Adria/luka Pilipović

Nedelja 23. mart

ODBROJAVANJE POČINJE: Traži se karta više za superfinale X Factora!

Pop kultura -
Superfinalisti X Factora: Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski, grupa "Doktori", Maid Hećimović i Lukijan Ivanović vredno rade sa svojim mentorima, a iz izvora bliskom produkciji saznali smo da su odabrali po tri kompozicije za ovo spektakularno veče

Bliži se superfinale prve sezone regionalnog X Factora, a kako saznajemo za ovo specijalno veče koje će se održati u nedelju 23. marta u Kombank Areni traži se karta više.

"Vlada ogromno interesovanje za superfinale! Nažalost,zbog velike populranosti pojavile su se i plagijati karata, pa pozivamo publiku da ulaznice za ovo spektakularno veče kupuju samo na ovlašćenim mestima! Sve informacije nalaze se na našem sajtu i fejsbuk stranici!", kažu iz produkcije.

Superfinalisti X Factora: Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski, grupa "Doktori", Maid Hećimović i Lukijan Ivanović vredno rade sa svojim mentorima, a iz izvora bliskom produkciji saznali smo da su odabrali po tri kompozicije za ovo spektakularno veče.

Supefinalisti su ovih dana koncentrisani na probe i imaju malo vremena za druženje. "Sada smo uglavnom po ceo dan na probama, zadovoljan sam izborom pesama, što je najvažnije i osećam se sjajno, kao i ostale moje kolege! Vlada pozitivna atmosfera!", kaže Daniel Kajmakoski.

Na društvenim mrežama može se videti da se i mentori pripremaju za ovaj važan dan: Emina Jahović, mentorka Lukijana Ivanovića, otkrila je da ovih dana najviše vremena provodi u teretani kako bi izgledala besprekorno na superfinalu: "Pozdrav iz mog omiljenog mesta ovih dana!", napisala je Emina ispod fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track