Odlazi Gašić, a kad će Stefanović?
Foto: Kurir Štampano

Odlazi Gašić, a kad će Stefanović?

Komentar dana -

Došao je i taj dan! Danas će konačno, ukoliko se nešto ne promeni u poslednjem minutu, biti smenjen ministar odbrane Bratislav Gašić.

Nakon onako prostačkog odnosa prema novinarki koja „lako klekne“, čime je uvredio čitavu novinarsku profesiju, sramota je što nije smenjen istog dana, ali što bi naš narod rekao - bolje ikad nego nikad.E sad, da pređemo na sledeće ključno pitanje - kada će biti smenjen i ministar unutrašnjih poslova doktor Nebojša Stefanović. Zašto on, možda se neko pita.

Najkraće rečeno, zato što je pre nekoliko dana, bez bilo kakvog dokaza, izneo tako brutalne tvrdnje nakon kojih nikako ne bi mogao da ostane u fotelji. Jer složićete se, nije mala stvar kada jedan ministar, i to ne bilo kakav, već ministar policije, Kurir optuži za reketiranje, a naše novinare nazove „najgorim reketašima“. I sve to bez ikakvog dokaza.

Time ne samo da je zloupotrebio službeni položaj i prekoračio ovlašćenja već i ugrozio sigurnost članova redakcije, ali i ograničio slobodu govora. Pa šta još treba da uradi da bi se pokrenulo pitanje njegove smene?Inače, mene ne bi čudilo da je ovako nešto došlo od čoveka koji nema visoko obrazovanje, ali kada sve ovo uradi neko ko se hvali titulom doktora, onda bismo svi morali da se zabrinemo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track