Ovo su Kurirovi pobednici

Odrasli, ugledajte se na njih

Društvo

Autor:

Maksim, Blagoje, Tijana, Jasmina i Matija, pobednici konkursa „Mi mali kažemo vama velikima“, posetili našu redakciju i poručili: Snovi se ostvaruju ako u njih verujete!

Kurirovi pobednici

Član Žirija Katarina Martić sa pobednicima

BEOGRAD - Došao je i taj dan!
Kurir je juče ugostio petoro mališana - pobednike nagradnog konkursa „Mi mali kažemo vama velikima kakvu Srbiju želimo“, u kojem smo kao glavnu nagradu delili tri putovanja u Diznilend i dva tablet-računara.

Pesnik Ljubivoje Ršumović, književnik Uroš Petrović i pomoćnik urednika Kurira Katarina Martić imali su težak zadatak. Od oko 1.000 radova morali su da izaberu najbolje.

Maksim Vasić (7) iz Novog Sada, Blagoje Cekić (9) iz Leskovca i Tijana Jovičić (9) iz Obrenovca osvojili su put u Diznilend u Francuskoj, a Jasmina Hajtić (10) iz Surčina i Matija Marinčević (10) iz Sremčice nagrađeni su tablet-računarima.

Najmlađi pobednik Maksim Vasić, učenik prvog razreda, rekao nam je da nije očekivao nagradu, ali i da mnogo voli da čita i piše.

- Sanjao sam da sam otišao u Diznilend i eto. Dobio sam nagradu! Jako ću da nastavim da sanjam! U Diznilendu ću se slikati sa omiljenim likovima iz crtaća - otkrio nam je Maksim, koji je vegetarijanac, ide u muzičku školu i francuski jezik uči od četvrte godine.

Blagoje Cekić ide u treći razred i najviše se raduje što će videti Mikija Mausa.

- Volim da pišem, vozim bicikl i idem na bazen. Poručujem vašim čitaocima da jako nešto žele i to će i dobiti - rekao je mališan i dodao da redovno čita Kurir.
- Imate mnogo slika i lepo pišete. I eto, ja sam video oglas i rešio da vam pošaljem pismo - iskren je Blagoje. 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Pitanje je šta će se dalje dešavati ako nešto ozbiljno ne preduzmemo kao država protiv nasilja u porodici Vesna Stanojević, koordinatorka sigurne kuće

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!