Ovo su Kurirovi pobednici

Odrasli, ugledajte se na njih

Društvo

Autor:

Maksim, Blagoje, Tijana, Jasmina i Matija, pobednici konkursa „Mi mali kažemo vama velikima“, posetili našu redakciju i poručili: Snovi se ostvaruju ako u njih verujete!

Kurirovi pobednici

Član Žirija Katarina Martić sa pobednicima

BEOGRAD - Došao je i taj dan!
Kurir je juče ugostio petoro mališana - pobednike nagradnog konkursa „Mi mali kažemo vama velikima kakvu Srbiju želimo“, u kojem smo kao glavnu nagradu delili tri putovanja u Diznilend i dva tablet-računara.

Pesnik Ljubivoje Ršumović, književnik Uroš Petrović i pomoćnik urednika Kurira Katarina Martić imali su težak zadatak. Od oko 1.000 radova morali su da izaberu najbolje.

Maksim Vasić (7) iz Novog Sada, Blagoje Cekić (9) iz Leskovca i Tijana Jovičić (9) iz Obrenovca osvojili su put u Diznilend u Francuskoj, a Jasmina Hajtić (10) iz Surčina i Matija Marinčević (10) iz Sremčice nagrađeni su tablet-računarima.

Najmlađi pobednik Maksim Vasić, učenik prvog razreda, rekao nam je da nije očekivao nagradu, ali i da mnogo voli da čita i piše.

- Sanjao sam da sam otišao u Diznilend i eto. Dobio sam nagradu! Jako ću da nastavim da sanjam! U Diznilendu ću se slikati sa omiljenim likovima iz crtaća - otkrio nam je Maksim, koji je vegetarijanac, ide u muzičku školu i francuski jezik uči od četvrte godine.

Blagoje Cekić ide u treći razred i najviše se raduje što će videti Mikija Mausa.

- Volim da pišem, vozim bicikl i idem na bazen. Poručujem vašim čitaocima da jako nešto žele i to će i dobiti - rekao je mališan i dodao da redovno čita Kurir.
- Imate mnogo slika i lepo pišete. I eto, ja sam video oglas i rešio da vam pošaljem pismo - iskren je Blagoje. 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Mala

  Mala

  O, dusice male pametne :-))

  6 Odgovori 
 • Sanja Cveticanin

  Sanja Cveticanin

  Ovo je jako vazno "Da bake i deke dugo dugo zive". Imam 37 godina i nema kraja mojoj tuzi za njima. Moje detinjstvo i mladost bi bez njih bili siromasni. Sva secanja su vezana samo za njih. Srecna sam sto sam ih imala.

  5 Odgovori 
 • citalac

  citalac

  Ovo je predivno! Trebalo bi vise ovakvih clanaka da bude u novinama.

  4 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dragan

  Dragan

  Alo bre ljudi, zar ne vidite da je ovo dete liseno roditeljske paznje i ljubavi. Roditelji pod hitno na porodicnu terapiju!

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!