Skandalozna Olivera Kovačević

Pogledajte, Jasenovac isto što i ubistvo lopatom!

Društvo

Autor:

Voditeljka RTS izjednačila brutalna i masovna ubistva Srba sa popom-ubicom Branislavom Peranovićem

Olivera Kovacevic,

Ne ide joj vođenje jutarnjeg programa

BEOGRAD - Sramota na državnoj televiziji, i to na 54. rođendan!
Voditeljka Jutarnjeg programa RTS Olivera Kovačević ponovo je šokirala javnost. Ovog puta izjavom da su logor Jasenovac i slučaj popa Branislava Peranovića koji je ubio Nebojše Zarupca jedna te ista stvar.

Voditeljka je u društvu medijskog analitičara Srboljuba Bogdanovića prelistavala dnevne novine i zadržala se na tekstu o katoličkom svešteniku Stjepanu Razumu, koji negira ustaške zločine u ovom logoru, odnosno da je to srpski mit ( ubijeno  stotine hiljada Srba, prim. aut.).

- Čovek ovog prezimena tvrdi da logor u kojem su tokom Drugog svetskog rata ubijeni Srbi, Jevreji i Romi, da je to izmišljena priča i veliki srpski mit. Rekao je da je vreme da sruše taj mit o Jasenovcu - pročitala je deo vesti, a zatim, na konstataciju svog gosta da je interesantno da to čine predstavnici Katoličke crkve, osula je paljbu po SPC.

- Pa šta mislite, da je kod nas drugačije? - ljutito ga je upitala. - Mislite da nisu davali blagoslov (misleći na predstavnike Crkve) za različite stvari , za različita po... - zamuckivala je Kovačevićeva, a onda došla do poente kojoj je težila: - Pa da, ovaj Razum govori da nije bilo Jasenovca, a Peranović ubio lopatom čoveka!

Gost je kazao da to nije uporedivo, da ne vidi sličnost između „prilično tolerantne ustanove“ i njenih sveštenika sa onima u Hrvatskoj. Ali uzalud, Olja nije htela da stane sa uvredama.

- Ali, mislite li da ima povoda i s naše strane? Kad otkopavate jedne grobove, otkopavate i na drugoj strani druge... Koliko godina se kod nas priča o različitim rehabilitacijama? 

Došli su i do Nedića, verovatno će doći i Ljotić na dnevni red... Zar onda nije prirodno da se i druge strane bave rehabilitacijom ili sličnim pričama? - pita ona na šta je dobila odgovor da se rehabilitacije moraju razlikovati od nacističkih zločina.

U SPC do zaključenja broja nisu hteli da komentarišu ispad voditeljke. Podse’amo da je ova voditeljka nedavno dovela u pitanje olimpijske medalje Srbije.

Olivera: Samo sam upozorila

- Mojim pitanjem da li se čini da i kod nas situacija nije drugačija, htela sam da upozorim na to da i u našoj crkvi ima takvih pojedinaca koji su u najmanju ruku neadekvatni, koji takođe nemaju razum! Svako ko je drugačije shvatio moju izjavu u startu je bio nedobronameran - kaže Olivera Kovačević.

 

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (225)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • IvanaKK

  IvanaKK

  Sve mi se cini da doticna gospodjica/gospodja ima ozbiljnih problema sa zdravorazumskim rasudjivanjem. Ne moze jednim ubistvom da se pravda drugo, a kamoli genocid!

  313 Odgovori 
 • zec

  zec

  Zaista bi bilo lepo skloniti je sa televizije , i nju njene >autorske< emisije,naravno, zajedno u paketu sa >repriza < covekom Tijanicem.
  Dosta ih je bilo, zaista.

  263 Odgovori 
 • Tanja

  Tanja

  Ovo je jedan od tezih slucajeva post klimatskog sindroma gde se osoba oseca potpuno bezvrednom sto se manifestuje sa potrebom obezvredjivanja svega i svacega od ljudi do opsteprihvacenih moralnih vrednosti.

  257 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Sara

  Sara

  Tako je Mico..PODRSKA OLIVERI KOVACEVIC!!!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hvala Čileu što su odbili da igraju utakmicu sa tzv. reprezentacijom Kosova Ivica Dačić šef diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!