Prikaži najnovije vesti

Opet na zajam

Stars 30

Novi album Maje Marijane trebalo bi, prema najavama, da se nađe na rafovima prodavnica već sutra. Ali, pre nego što...

Novi album Maje Marijane trebalo bi, prema najavama, da se nađe na rafovima prodavnica već sutra. Ali, pre nego što je ugledao svetlo dana, u javnost je procurela vest da je ova folkerka obradila jednu popularnu grčku pesmu ne potpisavši prave autore na omotu, tvrdi izvor Kurira blizak pevačici.

Vest je potvrdio i najpoznatiji hrvatski narodnjački sajt, koji se takođe pozabavio ovom temom. Tako tamošnji sajt njnjnj.folkshonjbiz.bloger.hr potkrepljuje svoju tezu o Majinom plagijatu originalom koji se može preslušati na ovom sajtu. Pa, iako je prvi čovek „Grand produkcije“ nedavno najavio niz mera kojima planira da stane na put plagijatima u njegovoj izdavačkoj kući, Maji nije smetalo da kompoziciju „Žena zmaj“ „pozajmi“ od grčkog izvođača Mihalisa Hadzijanisa. Zahvaljujući kolegama iz Hrvatske, saznali smo i da se original zove „Džeria Psila“.

Inače, baš ovom pesmom Maja Marijana je krenula u promovisanje novog materijala nastupivši nedavno u emisiji „Grand šou“, u kojoj je otpevala deo sporne pesme.[ antrfile ]
Menadžer Mladen: Nemamo pojma

Mladen Šmakić, suprug i menadžer Maje Marijane, o ovom slučaju nam je rekao:
- Nemamo pojma da je tu pesmu već neko snimio. Znam da je „Ženu zmaj“ komponovao jedan dečko iz Crne Gore, a te koji vam daju te izvore pozdravite u naše ime - oštro je kazao „vođa poslova“ Maje Marijane.
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 3 komentara