OTAC FILIPA KAPISODE: Rane su sve dublje, kako godine prolaze, sve mi je teže!

Seća se sina sa tugom

OTAC FILIPA KAPISODE: Rane su sve dublje, kako godine prolaze, sve mi je teže!

Stars -
Sećamo ga se sa tugom i pominjemo ga svakodnevno, ali ne dižemo oko toga dževu, već se trudimo da nam ostane u sećanju vedar i veseo, kakav je bio, rekao je Mirko Kapisoda

U nedelju će biti navršene četiri godine od smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, kada je maneken ubio pevačicu u njenom stanu na Voždovcu, a zatim i sebe. U porodicama Pajčin i Kapisoda bol i tuga ne jenjavaju, a dok pevačicina majka Ljubica još uvek nije spremna da za medije priča o tragediji, manekenov otac Mirko otvorio je dušu za i priznao da su mu rane sve dublje.

"Kako prolaze godine, sve mi je teže. Laže svako ko kaže da vreme leči rane, ove moje nikada neće da zacele. Svi se sa tom tugom nosimo kako moramo. Više ne pričamo šta se desilo te noći jer njega više nema, a to je najgore od svega. Sećamo ga se sa tugom i pominjemo ga svakodnevno, ali ne dižemo oko toga dževu, već se trudimo da nam ostane u sećanju vedar i veseo, kakav je bio. Vreme mi je donelo samo to da sada prihvatam da ga više nema, jer pomiriti se s tom činjenicom je najteže. Njegovi drugovi su nam česti gosti, pa tako osećamo da smo zadržali jedan deo njega", kaže Mirko.

On priznaje da ga mlađi sin Marko (20) veoma podseća na Filipa. "Nasledio je od brata manire i temperament, pa se često naježim kada u nekom njegovom gestu prepoznam Filipa. Iako je plavušan, za razliku od Filipa, neverovatno je koliko liče fizički i koliko su slični u razmišljanju. Ponekad mi je zbog toga lakše, a ponekad teško jer me svakodnevno podseća na njega i prazninu koju je ostavio. Pošto je nasledio Filipovu garderobu, kada ga vidim da se vraća sa treninga u crvenoj trenerci, koju je Filip obožavao, sledim se jer su izdaleka njihov hod i figura isti", priča manekenov otac, koji će sa porodicom i Filipovim drugovima sutra obeležiti godišnjicu na grobu svog sina.

"Mi ćemo porodično posetiti njegovu većnu kuću, a iako nikoga nismo zvali, najavili su nam se njegovi drugovi, kako odavde, tako i van Cetinja", rekao je on.

NE PROPUSTITE:

POMEN: Ksenijinoj mami je loše, izgubila je sve što je imala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja