OTAC PREMINULOG RADENKA: Saslušanje je trajalo tri i po sata i bilo mi je strašno!
Foto: Stefan Jokić

Istraga

OTAC PREMINULOG RADENKA: Saslušanje je trajalo tri i po sata i bilo mi je strašno!

Društvo -

LOZNICA - Milan Nikodinović, otac malog Radenka iz Loznice koji je preminuo od sepse posle otvorenog preloma ruke, juče je bio na saslušanju u policiji u Loznici.

Otac preminulog dečaka kaže da je to bilo detaljno ispitivanje i da je dosta dugo trajalo ali da razume sve jer je reč o proceduri koja mora da se ispoštuje.

- Sve što sam inače i medijima pričao ispričao sam i tamo. Ispitali su me ceo tok događaja od samog početka pa do kraja. Interesovala ih je svaka sitnica od nesreće na toboganu pa sve do kraja. Žena i ja smo zajedno bili tamo, posebno smo dali izjave ali smo i zajedno bili i dopunjavali se u slučaju da smo nešto zaboravili. Jednostavno to je procedura koja mora da se prođe jer svaka sitnica je od velike važnosti za sudiju - rekao je ucveljeni otac za Kurir.

On navodi da mu je to bilo teško jer je morao kroz sve to da prolazi ponovo ali da razume inspektore.

- Bilo mi je mnogo teško....tri i po sata smo ostali tamo, ispričali sve natenane.... zaista sam se premorio i jedva sam izdržao. Ceo predmet je predat tužiocu u Loznici a sada čekamo nalaze obdukcije pa ćemo videti šta će biti dalje - ispričao je Milan Nikodinović.

Podsetimo, Radenko je zadobio prelom leve podlaktice 2. oktobra i zbrinut je na odeljenju ortopedije u lozničkoj bolnici, nakon čega je pušten kući. Tokom noći dobio je temperaturu, ali su lekari uveravali roditelje da je sve u redu. Temperatura nije spadala, a ruka je bivala u sve gorem stanju, pa je upućen u Institut za majku i dete u Beogradu. Usledilo je nekoliko operacija jer je ruka istrulila, ali dečaku nije bilo spasa. Preminuo je od sepse prošle subote oko 10 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track