Prikaži najnovije vesti
danica maksimović, ja imam talenat

Oterali Danicu Maksimović iz "Talenata"

Stars 42

Zamenili je. Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

Zamenili je.
Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

Kako Kurir saznaje, glumica je prepustila mesto mlađoj koleginici jer nije nije uspela da se s produkcijom dogovori o visini honorara.

- Došlo je do prezasićenja, a i nisu uspeli da se dogovore o honoraru i drugim uslovima saradnje, pa je njeno mesto ponuđeno Mini Lazarević. Ova je to prihvatila i odlično se snalazi - otkriva naš sagovornik blizak organizatorima popularnog šoua.

U ovo poslednje smo se i sami uverili, posetivši snimanje u Pozorištu na Terazijama, a to su nam potvrdili i u produkciji „Ja imam talenat“.

- Mina je odlična, sada je vizuelno drugačija i mi predviđamo da je ona buduća srpska Merilin Monro - rečeno nam je uz opasku da je prekid saradnje s Danicom njena prezauzetost i česti boravci u inostranstvu.

 

Danica samo šalje smajlije

Pokušali smo da od Danice Maksimović saznamo čime je toliko preokupirana i kako reaguje na to što je Mina u žiriju, ali su nam na telefon stizale samo poruke s nacrtanim osmesima. Na prvo je odgovorila smajlijem koji namiguje, a na drugo smajlijem koji se kezi od uva do uva. Šta joj je smešno sad kad je ostala bez angažmana, eto, nismo uspeli da saznamo.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir