Oterali Danicu Maksimović iz "Talenata"

Stars

Autor:

Zamenili je. Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

danica maksimović, ja imam talenat

Zamenili je.
Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

Kako Kurir saznaje, glumica je prepustila mesto mlađoj koleginici jer nije nije uspela da se s produkcijom dogovori o visini honorara.

- Došlo je do prezasićenja, a i nisu uspeli da se dogovore o honoraru i drugim uslovima saradnje, pa je njeno mesto ponuđeno Mini Lazarević. Ova je to prihvatila i odlično se snalazi - otkriva naš sagovornik blizak organizatorima popularnog šoua.

U ovo poslednje smo se i sami uverili, posetivši snimanje u Pozorištu na Terazijama, a to su nam potvrdili i u produkciji „Ja imam talenat“.

- Mina je odlična, sada je vizuelno drugačija i mi predviđamo da je ona buduća srpska Merilin Monro - rečeno nam je uz opasku da je prekid saradnje s Danicom njena prezauzetost i česti boravci u inostranstvu.

 

Danica samo šalje smajlije

Pokušali smo da od Danice Maksimović saznamo čime je toliko preokupirana i kako reaguje na to što je Mina u žiriju, ali su nam na telefon stizale samo poruke s nacrtanim osmesima. Na prvo je odgovorila smajlijem koji namiguje, a na drugo smajlijem koji se kezi od uva do uva. Šta joj je smešno sad kad je ostala bez angažmana, eto, nismo uspeli da saznamo.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od početka godine je od 100.000 migranata u Srbiji ostalo samo osmoro Vladimir Cucić, komesar za izbeglice

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde