Oterali Danicu Maksimović iz "Talenata"

Stars

Autor:

Zamenili je. Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

danica maksimović, ja imam talenat

Zamenili je.
Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

Kako Kurir saznaje, glumica je prepustila mesto mlađoj koleginici jer nije nije uspela da se s produkcijom dogovori o visini honorara.

- Došlo je do prezasićenja, a i nisu uspeli da se dogovore o honoraru i drugim uslovima saradnje, pa je njeno mesto ponuđeno Mini Lazarević. Ova je to prihvatila i odlično se snalazi - otkriva naš sagovornik blizak organizatorima popularnog šoua.

U ovo poslednje smo se i sami uverili, posetivši snimanje u Pozorištu na Terazijama, a to su nam potvrdili i u produkciji „Ja imam talenat“.

- Mina je odlična, sada je vizuelno drugačija i mi predviđamo da je ona buduća srpska Merilin Monro - rečeno nam je uz opasku da je prekid saradnje s Danicom njena prezauzetost i česti boravci u inostranstvu.

 

Danica samo šalje smajlije

Pokušali smo da od Danice Maksimović saznamo čime je toliko preokupirana i kako reaguje na to što je Mina u žiriju, ali su nam na telefon stizale samo poruke s nacrtanim osmesima. Na prvo je odgovorila smajlijem koji namiguje, a na drugo smajlijem koji se kezi od uva do uva. Šta joj je smešno sad kad je ostala bez angažmana, eto, nismo uspeli da saznamo.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (34)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Mirjanaa

  Mirjanaa

  Kakva crna Merilin Monro... Kakve ste sličnosti tu videli?

  141 Odgovori 
 • Zoran

  Zoran

  Mina Lazarevic je potpuni promasaj, i kao glumica, sad cujem i kao pevacica.. Sva njena "gluma" se svodi na krestanje i taj neartikulisani glas obojen dizelaskim slengom. Najzad bi neko treba da joj kaze da su devedesete bile u pretprosloj deceniji.

  104 Odgovori 
 • mimi

  mimi

  Kreštava Mina, ma dajteee?
  Antipatična skroz,loša glumica i umišljena pjevačica hehe

  87 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ivana

  ivana

  xaaxa...koji kralj....:-))))a i nisi mnogo propustio,ja sam pratila i nije "korektno"...

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!