Otvara se klizalište na Trgu Nikole Pašića

Beograd

Autor:

BEOGRAD - Na Trgu Nikole Pašića večeras će biti otvoreno klizalište Beogradske ledene scene (BLES), koje sugrađanima poklanja grad, uz pomoć NIS-a, "Telekoma", "Eurosporta" i uz

trg, klizalište, otvaranje,

BEOGRAD - Na Trgu Nikole Pašića večeras će biti otvoreno klizalište Beogradske ledene scene (BLES), koje sugrađanima poklanja grad, uz pomoć NIS-a, "Telekoma", "Eurosporta" i uz izvršnu produkciju "Dadova", saopšteno je iz Gradske uprave.

Klizalište će raditi od 9 do 23 časa do 20. januara sledeće godine i pristup će biti besplatan za sve posetioce.

Beograđani će narednih mesec dana moći da prisustvuju raznim programima, pa će se tako na bini BLES-a smenjivati programi gradskih institucija kulture i gostiju, dok će za decu biti organizovani besplatni kursevi klizanja, hokejaški turniri za osmogodišnjake, koncerti i škola karlinga.

Za starije sugrađane biće organizovane večeri šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina, uz Ducu Marković i hitove koji su obeležili mnoge mladosti, navodi se u saopštenju.
 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Zbog Kosova, juga Srbije i migranata koji su učestvovali u ratu u Siriji, Srbija može da bude pogodno tle za napade Marko Nicović, bivši šef beogradske policije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!