OVAKO IZGLEDA JEDAN SEVERININ DAN: Iznenadićete se kada čujete šta pevačica radi ČIM USTANE!
Foto: Printksin

Evo kakav život vodi

OVAKO IZGLEDA JEDAN SEVERININ DAN: Iznenadićete se kada čujete šta pevačica radi ČIM USTANE!

Stars -

Severina se ne razlikuje nimalo od drugih majki, iako mislite da je nešto drugačije.

Pevačica zbog brojnih obaveza ustaje veoma rano. U 7: 30 već mora da bude na nogama, a kada snima čak sat vremena ranije.

Suprugu Igoru Kojiću, koji se preselio kod nje najljepša je prirodna, pa često koristi priliku da u jutarnjim satima objavi selfi bez šminke.

Severina ustaje kad i njen sin Aleksandar. U 8 sati sprema mu njegov omiljeni doručak, a pevačica pazi da njen mezimac uvek pojede ekološki uzgajanu hranu, kao što su musli od biožitarica sa sušenim nešpricanim voćem, a njen sin pije kozje mleko. U vrtić ga Seve i Igor vode oko 9 sati. Iako se njen bivši muž protivio da njihov sin ide u određeni vrtić u Hrvatskoj, Severina i Igor ga ipak tamo vode.

Ako ne snima ili nije na sastanku, Severina obavezno ide na trening. Nakon što se porodila, prvo je vežbala kod kuće i po dva puta na dan kako bi se vratila u formu. Sad joj je dovoljan jedan trening dnevno.

Oko 20.30 sati pevačica dečaka sprema na spavanje. Nakon što Aleksandar zaspi, ona se opet prima posla. Slede dogovori telefonom vezano za obaveze idućeg dana. Kad završi s poslom, Severina se opušta uz televiziju, čitanje svoje omiljene knjige, kao i preslušavanje novih pesama.

Kojićeva tvrdi da njen dan nije nimalo glamurozan kao što se veruje, a subtom i nedeljom stiže da se posveti samo sebi.

24sata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track