Pade vlast u Zaječaru zbog Ničićevih gaća?!

Politika

Autor:

Opštinski odbor SNS u Zaječaru ima odrešene ruke da uđe u koaliciju s DS i smeni Boška Ničića. Povod je izjava da mu se tresu gaće od Vučića

Boško Ničić,

Bošku Ničiću će donji veš doći glave

BEOGRAD - Kobne gaće.
Saša Mirković, član Glavnog odbora SNS i šef odborničke grupe te stranke u Zaječaru, rekao je da će sledeće nedelje lokalnom parlamentu podneti zahtev za razrešenje gradonačelnika Boška Ničića.

On je rekao da za tu inicijativu naprednjaci zasad imaju podršku 22 odbornika, od ukupno 50, koliko čini gradsku skupštinu. Okidač za ovakvu reakciju bila je Ničićeva izjava da neće odustati od duple funkcije, te da mu se „gaće tresu zbog straha od Aleksandra Vučića, koji je to i tražio“. Iako su u SNS na pragu da naprave novu koaliciju i smene ga, Ničić za Kurir kaže da ne strahuje za svoju funkciju.

- Nemam ja nikakav problem s naprednjacima i neka rade šta hoće. Ako misle da sarađuju s Sašom Mirkovićem, neka budu sigurni da narod to neće. Ipak, svi imaju pravo da maštaju i sanjaju. Ja se za svoju poziciju ne bojim - rekao nam je Ničić.

Zasad lokalnu vlast u Zaječaru čine URS, DS i SPS.

(G. R.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!