Paklene vrućine

Doktor

Autor:

rada briza, dr doktor

Poštovane čitateljke i čitaoci,znamo da vas ubija u pojam ova saharska vrelina u Srbiji. To, međutim, ne mora da vam pokvari dan. 

Pročitajte savete dr Nade Macure, portparolke Hitne pomoći, i živite kao i dosad. Ali ipak, ne izlazite napolje od 10 do 18 sati bez preke potrebe. 

To vreme popunite tako što ćete da pročitate neku dobru knjigu ili da završite neke posliće u kući, koje ste dugo odlagali.

Uz to, saznajte u Dr Kuriru šta kažu lekari, da li je bodibildovanje puko vežbanje i pumpanje mišića, ili psihička zavisnost? Ako je baš vaše dete iz obdaništa ovih dana donelo i vaške, ne očajavajte. Naš najpoznatiji stručnjak objasniće vam šta da radite.

Vežbajte sa nama jogu, ali obavezno uključite klimu! Probajte nepravedno zaboravljenu biljku - cveklu. Osim što je njen sok ukusan, ona je i čudesni lek.Kao i dosad, beskrajno vam hvala na svesrdnoj podršci Dr Kuriru!I čuvajte svoje zdravlje, jer drugo nemate!

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ne verujem u to da je žena koju smo priveli suštinski organizator napada na Milana Beka Nebojša Stefanović, ministar policije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!