PANIKA U ŠTABU JEREMIĆA I JANKOVIĆA: Preletačević drugi, odmah iza Vučića
Foto: Aleksandar Jovnaović

Šok

PANIKA U ŠTABU JEREMIĆA I JANKOVIĆA: Preletačević drugi, odmah iza Vučića

Politika -

Procenjuje se da veliki trend rasta popularnosti Belog može da se pretvori u podršku od čak 10 do 13 odsto

Rejting Ljubiše Preletačevića Belog, izmišljenog lika u predsedničkoj trci, izazvao je pravu pometnju u izbornim štabovima rivala iz redova opozicije! Kako Kurir saznaje, kandidati su juče dobili najnovija istraživanja javnog mnjenja, po kojima se Preletačević probio na drugo mesto, iza Aleksandra Vučića.Prema tim rezultatima, ispod Preletačevića, to jest Luke Maksimovića (26), nalazi se Vuk Jeremić, zatim Saša Janković, pa Vojislav Šešelj, a daleko ispod su ostali kandidati. Vrag odneo šaluIstraživači javnog mnjenja s kojima smo juče razgovarali procenjuju da neverovatan trend rasta Preletačevićeve popularnosti može da se pretvori u podršku od čak 10 do 13 odsto.- Juče su svi bili u šoku kad su videli da je vrag odneo šalu i da je Preletačević bukvalno niotkuda izbio na drugu poziciju. Najveća pometnja nastala je u štabovima Vuka Jeremića i Saše Jankovića, jer je sada Beli bliži drugom krugu, a ne oni - otkriva naš izvor.

Urednik NSPM Đorđe Vukadinović uveren je da Preletačević može da napravi darmar.- Naša istraživanja ga trenutno mere na više od šest odsto. Ako se ovim tempom nastavi rast, Preletačević može da napravi ozbiljan rusvaj na izborima - ocenjuje Vukadinović.Impozantan rezultatSličnu procenu dao je i izvršni direktor agencije „Faktor plus“ Vladimir Pejić, koji kaže da Beli može da osvoji od pet do deset odsto glasova.

Istraživanje DemostataVUČIĆ UBEDLJIV SA 57 ODSTO GLASOVAZa Vučića bi glasalo 57 odsto birača, što je više glasova nego za sve ostale kandidate zajedno, pokazalo je najnovije istraživanje Istraživačkog centra Demostat. Rezultati istraživanja, koje je rađeno neposredno pre eksplozije popularnosti Belog, na drugo mesto smeštaju Sašu Jankovića (11 odsto), na trećem je Vuk Jeremić (devet odsto), četvrtom mestu Vojislav Šešelj (osam odsto), a Preletačević i Boško Obradović osvojili bi po tri odsto. Istraživač Srećko Mihailović za Kurir kaže da će Preletačević pridobiti najveći broj pristalica iz redova apstinenata.

(VIDEO) APSOLUTNI HIT NA JUTJUBU! BELI DOBIO HIMNU: Do pobede ti nas vodi, Srbiju nam preporodi!

Ivana Kljajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TALK SHOW DA SE NE LAŽEMO Gost Ljubiša Preletačević: Čiji je BELI?

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA PREDAJA POTPISA PRELETAČEVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track