Prikaži najnovije vesti
realiti parovi, Miloš Vuković, Zorica Dukić, seks, vodili ljubav,
Pozlatio vam se rijaliti

„Parovi“: Miloš kresnuo Zoricu

Stars 51

Uparili se u „Parovima“ Karatista Miloš Vuković i njegova devojka Zorica Dukić nisu mogli više da izdrže bez seksa, pa su poželeli da izađu iz kuće. Međutim, u tom slučaju ne bi mogli da se vrate, pa da ne bi bilo po onoj staroj „posle j..anja nema kajanja“, Miloš je mozgao i mozgao

Uparili se u „Parovima“
Karatista Miloš Vuković i njegova devojka Zorica Dukić nisu mogli više da izdrže bez seksa, pa su poželeli da izađu iz kuće. Međutim, u tom slučaju ne bi mogli da se vrate, pa da ne bi bilo po onoj staroj „posle j..anja nema kajanja“, Miloš je mozgao i mozgao i izmozgao da bi od batlera mogao da zatraži kondome i da se odvoje malo od ostalih takmičara. Tako je i bilo.

Zgodni sportista je prvo počeo da ljubi svoju devojku pred svima u zajedničkoj prostoriji, a potom su otišli u spavaću sobu. Ona se presvukla u crni veš, dok je on na sebi imao samo bade-mantil.

Laganim potezima počela je da mu masira leđa. Miloš je uzdisao i najednom se svukao. Brineta je ovo shvatila kao znak za akciju, pa je naskočila sa njega. Prekrili su se od glave do pete i počeli da vode ljubav. Sve više su se čuli Zoričini uzdasi zadovoljstva. A kamere su se onda prebacile na ostale parove, koji ni slutili nisu šta se dešava u drugoj prostoriji.

A kako se sve svršilo najbolje govori Milošev gest kad je sutradan prišao batleru i rekao mu:
- Hvala, šefe, najbolji si!

Da li se i on tako pokazao saznaćemo od Zorice kad napuste rijaliti.

Zorica se mazila i sa Karolinom

Zorica je još pre nekoliko dana počela seksualno da izaziva Miloša tako što mu je priredila lezbo scenu maženja sa Karolinom Jovanović, devojkom Peđe D’Boja. Ona je karatistu posle intimnih scena sa rasnom plavušom pitala da li može da spava:
- Hoćeš li me pustiti da večeras spavam sa Karolinom? Mogu ti reći da mi se čini da neke stvari radi bolje od tebe.
Miloš se nasmejao, ali mu nije bilo svejedno.

(I. V.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir