Prikaži najnovije vesti
Norbert B., pastorak, kupanje, vrela voda, Mihalj B.

Pastorka kupao vrelom vodom

Crna Hronika 9

Teško pokretan Norbert B. (33) iz Horgoša zadobio je opekotine drugog i trećeg stepena kad ga je u kadu s vrelom vodom stavio očuh Mihalj B. (49)! Mada se stravičan incident dogodio 16. januara, policija je za njega saznala tek pre ...

HORGOŠ - Ošurio pastorka!
Teško pokretan Norbert B. (33) iz Horgoša zadobio je opekotine drugog i trećeg stepena kad ga je u kadu s vrelom vodom stavio očuh Mihalj B. (49)!
Mada se stravičan incident dogodio 16. januara, policija je za njega saznala tek pre nekoliko dana od nadležnih iz Centra za socijalni rad u Kanjiži.

- Teško pokretnog Norberta, koji je i mentalno zaostao, očuh je stavio u kadu da se kupa. Pre toga napunio ju je vrelom vodom. Kad je Norbert počeo da vrišti, očuh je shvatio šta je učinio. Na pitanje zašto je to uradio, odgovorio je da je bio pijan  - saznao je Kurir iz izvora bliskog istrazi.

Policija je juče protiv Mihalja podnela krivičnu prijavu.
- Mihalj živi s Norbertovom majkom u vanbračnoj vezi, a nemamo saznanja da je ranije zlostavljao pastorka. Komšije opisuju Mihalja kao osobu problematičnu kad pretera s pićem - rekao je izvor Kurira.

(S. U.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir