Pastorka kupao vrelom vodom

Crna Hronika

Autor:

Teško pokretan Norbert B. (33) iz Horgoša zadobio je opekotine drugog i trećeg stepena kad ga je u kadu s vrelom vodom stavio očuh Mihalj B. (49)! Mada se stravičan incident dogodio 16. januara, policija je za njega saznala tek pre ...

Norbert B., pastorak, kupanje, vrela voda, Mihalj B.

HORGOŠ - Ošurio pastorka!
Teško pokretan Norbert B. (33) iz Horgoša zadobio je opekotine drugog i trećeg stepena kad ga je u kadu s vrelom vodom stavio očuh Mihalj B. (49)!
Mada se stravičan incident dogodio 16. januara, policija je za njega saznala tek pre nekoliko dana od nadležnih iz Centra za socijalni rad u Kanjiži.

- Teško pokretnog Norberta, koji je i mentalno zaostao, očuh je stavio u kadu da se kupa. Pre toga napunio ju je vrelom vodom. Kad je Norbert počeo da vrišti, očuh je shvatio šta je učinio. Na pitanje zašto je to uradio, odgovorio je da je bio pijan  - saznao je Kurir iz izvora bliskog istrazi.

Policija je juče protiv Mihalja podnela krivičnu prijavu.
- Mihalj živi s Norbertovom majkom u vanbračnoj vezi, a nemamo saznanja da je ranije zlostavljao pastorka. Komšije opisuju Mihalja kao osobu problematičnu kad pretera s pićem - rekao je izvor Kurira.

(S. U.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od početka godine je od 100.000 migranata u Srbiji ostalo samo osmoro Vladimir Cucić, komesar za izbeglice

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde