Prikaži najnovije vesti
Svetislav Pešić, Nebojša Čović, reprezentacija Nemačke, Angela Merkel
NIŠTA OD LOBIRANJA

Pešić: Mislim da se Čović šalio

Košarka 2

Ipak od političara zavisi! Trener Crvene zvezde Diva Svetislav Pešić rekao je da Nebojša Čović nije ozbiljno mislio kada je izjavio da bi njegovim preuzimanjem reprezentacije Nemačke mogao da smekša stav te države povodom kandidature Srbije za ulazak u EU.

Ipak od političara zavisi!
Trener Crvene zvezde Diva Svetislav Pešić rekao je da Nebojša Čović nije ozbiljno mislio kada je izjavio da bi njegovim preuzimanjem reprezentacije Nemačke mogao da smekša stav te države povodom kandidature Srbije za ulazak u EU.

- Nebojša se malo šalio kada je to rekao. Stvarno ne bih da se bavim time - kazao je Pešić i dodao:

- Pre određenog vremena u goste mi je došao predsednik Košarkaškog saveza Nemačke Ingo Vajs, inače moj prijatelj, i dogovorili smo da pomognem njihovoj reprezentaciji. Razgovarao sam sa Čovićem, nakon čega sam odlučio da prihvatim ponudu za mesto selektora.

To mi predstavlja veliko zadovoljstvo i naš cilj je da se kroz kvalifikacije plasiramo na EP u Sloveniji 2013. godine. Nakon toga ćemo videti da li ćemo nastaviti saradnju. Vezan sam za Nemačku, jer tamo živi moja najuža porodica, čak sam i radio u toj zemlji više od 13 godina. Ali, rano je da pričamo o tome. Trenutno sam fokusiran na Zvezdu i na to da što bolje završimo sezonu.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir