Skandal na Sardiniji

Pijani Rusi napravili ceh od 86.000 evra - i pobegli!

Planeta

Autor:

KALJARI - Tako to rade pijani Rusi! Grupa mladića iz bratske nam Rusije ojadila je poznati noćni klub na Sardiniji. Oni su napravili ceh od 86.000 evra, pošto su naručili 90 flaša najskupljeg šampanjca, napili se kao majke i onda - zbrisali!

Sardinija, Rusi, pijani Rusi, napravili ceh od 86.000 evra, pobegli,

KALJARI - Tako to rade pijani Rusi!
Grupa mladića iz bratske nam Rusije ojadila je poznati noćni klub na Sardiniji. Oni su napravili ceh od 86.000 evra, pošto su naručili 90 flaša najskupljeg šampanjca, napili se kao majke i onda - zbrisali!

Sve ovo desilo se u klubu „Milijarder“, u kojem je čest gost i premijer Italije Silvio Berluskoni, a čiji je vlasnik čuveni Flavio Brijatore.

Ruski oligarsi, koji su u klub došli u koloni najskupljih zamislivih automobila, locirani su kasnije na džinovskoj jahti „Kismet“. Dok su vlasnici kluba reagovali i obavestili policiju o ovom događaju, Rusi su već bili duboko u međunarodnim vodama, na putu za majku Rusiju.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ja nosim sat „festina“ od 100-200 evra, ali nemam ništa protiv da neko nosi skuplji ako je pošteno zaradio Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!