Skandal na Sardiniji

Pijani Rusi napravili ceh od 86.000 evra - i pobegli!

Planeta

Autor:

KALJARI - Tako to rade pijani Rusi! Grupa mladića iz bratske nam Rusije ojadila je poznati noćni klub na Sardiniji. Oni su napravili ceh od 86.000 evra, pošto su naručili 90 flaša najskupljeg šampanjca, napili se kao majke i onda - zbrisali!

Sardinija, Rusi, pijani Rusi, napravili ceh od 86.000 evra, pobegli,

KALJARI - Tako to rade pijani Rusi!
Grupa mladića iz bratske nam Rusije ojadila je poznati noćni klub na Sardiniji. Oni su napravili ceh od 86.000 evra, pošto su naručili 90 flaša najskupljeg šampanjca, napili se kao majke i onda - zbrisali!

Sve ovo desilo se u klubu „Milijarder“, u kojem je čest gost i premijer Italije Silvio Berluskoni, a čiji je vlasnik čuveni Flavio Brijatore.

Ruski oligarsi, koji su u klub došli u koloni najskupljih zamislivih automobila, locirani su kasnije na džinovskoj jahti „Kismet“. Dok su vlasnici kluba reagovali i obavestili policiju o ovom događaju, Rusi su već bili duboko u međunarodnim vodama, na putu za majku Rusiju.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ofk

  ofk

  Eh sto mi je milo sto su ih zavrnuli!

  24 Odgovori 
 • ji

  ji

  Pero glupane Billionaire na Engleskom a Milijarder na Srpskom uzmi malo pa uči engleski i srpski ako hoćeš da budeš pametan, a ne tako lupaš gluposti .

  17 Odgovori 
 • Pera

  Pera

  Klub se zove Billionaire

  15 Odgovori 

Poslednji komentar

 • jzma

  jzma

  vasko pobedio si sa komentarom :DDDDDDDDDDDD

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!