Pirova poternica

Komentar dana

Pirova poternica

Komentar dana -

Takozvani pravosudni organi iz takozvane države Kosovo setili su se da posle 15 godina progone srpske generale i natovare im na vrat takozvane ratne zločine.

Razumljivo, jer ih je stislo sa svih strana - Evropa zahteva da se otvori sud za zločine počinjene na KiM, a to bi, ako je prava i pravde, značilo i pola Kosova i skoro celu tamošnju vladu iza rešetaka.

Počevši od Hašima Tačija, osumnjičenog da je mastermajnd „žute kuće“, u kojoj su Srbima naživo vađeni organi, preko Ramuša Haradinaja, koji je okrvavio ruke srpskom krvlju, pa do poslednjeg pripadnika zločinačke OVK.Srpski generali će opet morati da igraju u odbrani - ali ovaj put za račun kosovskih vlasti.

Time što ih progone i raspisuju za njima poternice samo pokušavaju da zamažu oči očajnom, razočaranom i izgladnelom narodu, koji masovno beži s Kosova glavom bez obzira.

A poslužiće im i u smešnoj (jer da nije smešno, bilo bi tužno) nameri da od Srbije naprave „genocidnu tvorevinu“ i naplate pare za „ratnu odštetu“, čemu se nada Hašim Tači.

Jedino što u ovoj albanskoj budalaštini nije smešno jeste to što je Oliveru Ivanoviću opet produžen pritvor. I što, nažalost, takva sudbina čeka i ostale Srbe s poternice. Ako dopadnu albanskih krvavih šaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track