13 GODINA SAM BILA SEKSUALNI ROB, DECU SU MI PRODALI Ispovest žene koja je preživela najgore mučenje
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Svakodnevno je silovali i držali zatočenu

13 GODINA SAM BILA SEKSUALNI ROB, DECU SU MI PRODALI Ispovest žene koja je preživela najgore mučenje

Planeta -

Ana Raston iz Velike Britanije ispričala je stravičnu priču o otmici i seksualnom zlostavljanju koje je proživljavala punih 13 godina.

Ova Britanka 13 je godina bila seksualni rob, tvrdi da je bila zaključana u spavaćoj sobi i podvrgnuta svakodnevnom seksualnom zlostavljanju i nemilosrdnim batinama.

U intervjuu za Dejli miror ispričala je kako ju je njen otmičar "prodavao" drugim ljudima, a u zatočeništvu je rodila četvoro dece.

"Još uvek mi je pred očima ta spavaća soba, ćošak u kome bih se previjala od bolova", rekla je Raston.

Proživljavala horor

"Nakon nekog vremena osećaj za bol postajao je sve slabiji, čini se kako je moje telo naučilo da ga izoluje i isključi", ispričala je te potom dodala kako, osim što joj prizori sobe u kojoj je bila zatočena 13 godina ne izlaze iz glave, još uvek oseća miris sobe, miris kante koju je koristila kao WC.

"Došla sam do trenutka kada više nisam znala šta je život", rekla je.

Njenu priču mnogi su već uporedili sa stravičnim iskustvom Elizabet Fricl, koja je 24 godine bila zarobljena u podzemnom bunkeru gde je silovao rođeni otac, Jozef Fricl.

Svoje iskustvo Britanka Raston opisala je u knjizi "Tajni rob" u kojoj piše kako je imala samo 15 godina kada joj je prišao taksista Malik koji je pokazao veliki interes za nju i pozvao je u svoj dom kako bi upoznala njegovu majku, braću i njihove žene.

Prodavao je i drugima

Kada je stigla u njegovu kuću, priseća se Raston, nazvao ju je "belim smećem", a potom je silovao. Bacio je u sobu iz koje nije mogla da izađe punih 13 godina.

Kazala je kako ju je Malik "prodavao" i drugim muškarcima koji bi je silovali, a u zatočeništvu je rodila četvoro dece koje je njen otmičar navodno prodao.

Dva puta je pokušala da pobegne ali bila je uhvaćena posle čega bi sledila kazna – batine od kojih bi padala u nesvest.

Nekoliko puta je pokušala da se ubije tabletama protiv bolova, bacanjem niz stepenice i vešanjem šalom, ali nije joj uspelo.

Pokušaj bega

Jednom prilikom, kada je znala da će otmičar Malik i njegova porodica biti zauzeti i usmereni na molitvu tokom muslimanskog festivala, uzela je komad papira na kome je napisala kako je zatvorena i da joj treba pomoć. Poruku je dobacila lekaru koji je reagovao i vratio joj poruku na kojoj je pisalo da će tri puta zazvoniti na telefon kad vazduh bude čist i kad će moći slobodno da izađe na glavna vrata kuće.

Slobodna je 16 godina, a po izlasku iz zatočeništva uspostavila je vezu s bivšim dečkom s kojim danas ima porodicu. Kaže kako se boji da slučaj prijavi policiji, a knjiga koju je napisala deo je terapije oslobađanja od grozne prošlosti.

(Dejli Miror/ Net.hr)

7 GODINA ŽIVELA U KOVČEGU: Ispovest žene koja je preživela pakao svakodnevnog silovanja i mučenja

VEZALI SU ME LANCIMA I NEPRESTANO SILOVALI: Potresna ispovest robinje koja je pobegla džihadistima

ZADARSKI FRICL: Otac monstrum godinama zlostavljao porodicu i maloletnoj ćerki napravio dete

NAJSKUPLJA SEKSUALNA ROBINJA O HORORU KOJI JE PREŽIVELA: Žene islamista gore su od njihovih muževa!

(VIDEO) NIJE IMALA SNAGE NI DA SE RADUJE: Seksualna robinja džihadista spasena sa decom

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track