Iznajmili ukletu kuću, pa pobegli glavom bez obzira
Foto: KURIR

Horor

Iznajmili ukletu kuću, pa pobegli glavom bez obzira

Planeta -
Prestarvljeni su ispičali kako su odmah po useljenju primetili nešto čudno u kući, atmosfera, koja im se tada činila kao neobična uskoro se pretvorila u pravi horor
1 / 3 Foto: KURIR

TOMS RIVER - Džošua Činčila i Mišel Kalan nisu ništa slutili kada su iznajmljivali kuću u malom gradiću Tom River u SAD. Ono što im se u početku činilo kao kućica iz snova uskoro je postala njihova najgora noćna mora. U iznajmljenoj kući izdržali su samo sedam dana pre nego što su odlučili da pobegnu glavom bez obzira. Prestarvljeni su ispičali kako su odmah po useljenju primetili nešto čudno u kući, atmosfera, koja im se tada činila kao neobična uskoro se pretvorila u pravi horor.

Kažu da su brzo shvatili kako kuću dele s natprirodnim stvorenjima. Blicanje svetla, preteći glasovi i vrata koja malo malo pa udaraju bez ikakvog povoda, lične stvari razbacane po kući prestravili su pomenuti par. Glasovi koji su im se javljali uglavnom su govorili "Izgori!", a osim toga su čuli i korake koji dolaze iz podruma. Prekipelo im je kada su jedne večeri gledajući televiziju čuli kuckanje po policama, nakon svega im je čaršav sam odleteo s kreveta. Toliko su se prestrašili da su iz kuće odmah pokupili dvoje dece i otišli da prespavaju u obližnjem hotelu. Odatle više nisu ni hteli da izađu jer im je poslednje horor epizoda prelila ionako prepunu čašu(straha). Gledajući kako da se izvuku iz neugodne pozicije, par je idlučio da tuži vlasnika kuće Ričarda Lopeza zbog toga što je kuća koju im je iznajmio - ukleta. S druge strane vlasnik kuća se branio da je par sve izmislio, tvrdeći da istu iznajmljuje već 10 godina i da da mu se niko nije žalio na duhove.

- Mislim da žena ne može da plaća stanarinu, jer je samohrana majka, a s njom živi i njen verenik. Čini se da je samo htela da pokaže ocu svoje dece kako može sebi da obezbedi udoban smeštaj - zaključio je Lopez.

Da bi dokazao svoje tvrdnje progonjeni par se obratio i grupi koja se bavi paranormalnim aktivnostima, pa su po celoj kući postavili kamere. A kada su su pregledali snimljeni materijal, svi su bili šokirani, jer su po prvi put otkrili konkretne dokaze o postojanju duhova.

To je bilo dovoljno Džošui i MIšel da poklupe decu i konstatuju da se u tu kuću više nikad neće vratiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track