U KANDŽAMA LUDAKA: Taoce u Sidneju držao seksualni manijak osumnjičen za ubistvo Man Haron Monis!
Foto: Printscreen Yt

On je otmičar

U KANDŽAMA LUDAKA: Taoce u Sidneju držao seksualni manijak osumnjičen za ubistvo Man Haron Monis!

Planeta -
Osumnjičen je za ubistvo svoje žene, a spopadao je i sedam žena tokom spiritističke seanse na kojoj se predstavljao kao ekspert za astrologiju, numerologiju, meditaciju i crnu magiju

SIDNEJ - Šeik Man Haron Monis, koji drži taoce u kafiću "LInt" u centru Sidneja, je osvedočeni seksualni manijak, lažov i ekstremista, a suđenje za neke zločine zakazano mu je za februar sledeće godine!

Monis je rođen 1964. u Iranu, a u Australiju je imigrirao 1996. godine. Medijsku pažnju privukao je žestokim protestima zbog slanja australijskih vojnika u Avganistan. Tada je čak i hapšen, pa je morao da odradi 300 sati društveno-korisnog rada. Poznat je po tome što šalje pisma s porukama mržnje australijskim vojnicima.

U novembru 2013. Monis je bio optužen za učešće u ubistvu sopstvene supruge Nolin Pal.

U aprilu ove godine optužen je za seksualno uznemiravanje sedam žena tokom jedne spiritističke seanse na kojoj se predstavljao kao ekspert za astrologiju, numerologiju, meditaciju i crnu magiju!

U oktobru ove godine Monis je optužen za čitav niz sličnih zločina. zbog toga ga je sud pozvao na saslušanje u februaru 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja