(VIDEO) SEKS SKANDAL: Danju šefica u Centralnoj banci Holandije, noću perverzna prostitutka!
Foto: Printscreen Yt

Porno bankarka

(VIDEO) SEKS SKANDAL: Danju šefica u Centralnoj banci Holandije, noću perverzna prostitutka!

Planeta -
Umetničko ime plavokose bankarke je Končita van der Val, a kad nije supervizor, onda je prostitutka za najperverznije i nasilne

AMSTERDAM - Holandsku Centralnu banku potresa skandal jer se otkrilo da jedna od šefica noću radi kao prostitutka domina za nastranu klijentelu.

Atraktivna plavuša Končita van der Val (46), što joj je "umetničko" ime, "specijalizirala" se za najperverzniju klijentelu i proteklih šest godina zarađivala je i po 10.000 evra nedeljno.

U oglasu na internetu napisala je da je "rođena Holanđanka, seksi prirodna plavuša, nimfomanka/prostitutka visoke klase", koja želi klijentelu za najluđe fantazije i "grub nastran seks sa neobuzdanim strancima, nasilnim muškarcima". U drugom oglasu navela je da radi baš sve, "što perverznije to bolje", a imala je bogatu ponudu: koristi bič, lisice i ostale seks-igračke.

Priču o njoj objavio je holandski časopis "Quote", a Centralna banka, gde je Končita bila supervizor, smesta ju je otpustila. Međutim, najveći problem tek će imati sa zakonom. Naime, u Holandiji je prostitucija legalna i svi koji se bave tim poslom moraju da imaju dozvolu. Končita je nije imala, što znači da je kršila zakon.

Evo je i u akciji:

http://www.youtube.com/watch?v=wDL-rb0hB-Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track