(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBESILI TRUDNICU: Zverski ubijen bračni par u Ukrajini

Šokantno!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBESILI TRUDNICU: Zverski ubijen bračni par u Ukrajini

Planeta -
Ovo nije montaža i nije isceniran snimak, ovo je autentični snimak, a identifikacija ostalih učesnika je samo pitanje vremena, rekao je inspektor milicije

Na snimku objavljenom na internetu vidi se pogubljenje vešanjem koje je snimio jedan od pripadnika ukrajinske diverziono-izviđačke grupe (DRG), a ubijeni su pripadnik narodne milicije Luganske narodne republike (LNR) i njegova trudna supruga!

Na snimku se vide tri pripadnika ukrajinskih snaga koji su izvršili svirep zločin u šumi. Zarobljeni muškarac i njegova supruga imali su preko glave navučene džakove. Jasno se uočava da Ukrajinci uživaju u egzekuciji koju su sproveli.Oni su se smejali i pozirali pored tela ubijenih.Snimak je, navodno, pronađen u telefonu jednog od dželata koji je u međuvremenu ubijen.

Inače, Leonid Tkačenko, zamenik tužioca Luganske narodne milicije je rekao da je zgrožen ovim činom."Ova grupa je povezana sa subverzivnim delatnostima. U ovom slučaju, grupa DRG sastojala se od tri čoveka. Ubijen je pripadnik milicije, a njegovo ime i čin ne možemo da objavimo u interesu istrage. Ubijen je vešanjem, kao i njegova supruga u poslednjem stadijumu trudnoće. U toku operacije, jedan od članova DRG je ubijen. Trenutno pokušavamo da utvrdimo njegov identitet, jedinicu i vezu sa ostalima koji su nažalost uspeli da pobegnu, rekao je Tkačenko.

"Ovo nije montaža i nije isceniran snimak", rekao je inspektor milicije i dodao:"Ovo je autentični snimak, a identifikacija ostalih učesnika je samo pitanje vremena."

Video koji sledi je izuzetno potresne sadržine!

http://www.youtube.com/watch?v=uBKmcQLGYGk

(News-front.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track