(VIDEO) PUTIN PONOSNI OTAC: Moje ćerke tečno govore tri evropska jezika i ne mešaju se u politiku
Foto: Printscreen RT

Ovo je stvarno retkost

(VIDEO) PUTIN PONOSNI OTAC: Moje ćerke tečno govore tri evropska jezika i ne mešaju se u politiku

Planeta -
Predsednik Rusije Vladimir Putin je na današnjoj javnoj konferenciji za novinare progovorio dve-tri reči o svojoj porodici i preporučio svima da uče engleski

"Moje ćerke tečno govore tri evropska jezika. Inače ne odgovaram na pitanjima o mojoj porodici. One se ne bave biznisom i politikom", kazao je Putin dodajući da i Marije i Katarina žive u Rusiji i da se nisu školovale u inostranstvu.

"Ponosim se njima. Nastavljaju svoje studije, govore strane jezike i rade... Dostojanstveno žive svojim životom", rekao je on, ali nije hteo da precizira gde one rade.

Nešto ranije, odgovarajući na novinarsko pitanje, predsednik Rusije je preporučio ruskim državnim službenicima, ali i svima drugima, da uče engleski.

"Kad se pogleda koliko je zastupljen, engleski je postao univerzalni jezik", kazao je predsednik Rusije i dodao da je učenje nvoog jezika "najbolja gimnastika za um", pa je zato i poklonio ministru sporta Vitaliju Mutku rusko-engleski rečnik.

"Što se tiče Vitalija Leontjeviča, možete da mu se smejete, ali on nema kompleksa i spreman je da zasuče rukave", odgovorio je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track