(UZNEMIRUJUĆE) SKINULI JE GOLU I BACILI U VATRU: Isterivali demone pa ubili majku dvoje dece
Foto: Printscreen Youtube

Strašno

(UZNEMIRUJUĆE) SKINULI JE GOLU I BACILI U VATRU: Isterivali demone pa ubili majku dvoje dece

Planeta -

Jedna žena (25) umrla je nakon što je bačena u vatru da bi isterali "demone" iz njenog tela, saopštile su vlasti u Nikaragvi

Prema rečima svedoka, sa nje je skinuta garderoba, spoaljena je i bačena u jarak. Zvaničnici su potvrdili da je Vilma Trujilo Garsija imala opekotine na preko 80 odsto tela.

Zbog svega je pastor Huan Gregorio Roča Romero i još četvoro uhapšeni, iako je pastor nezakonite radnje, rekavši da je sama pala u vatru da bi "demon" izašao iz nje.

Njen suprug, Rejnaldo Peralta Rodrigez izjavio je da imaju dvoje dece, a da je prošle nedelje odveo u crkvu kada su pripadnici mislili da je opsednuta jer je navodno probala da napadne nekoga mačetom.

"Neoprostivo je šta su nam uradili. Ubili su mi ženu, majku dvoje male dece. Šta ću sad da im kažem?", zavapio je njen muž.

Porodica je živela u siromašenom rudarskom mestu Rosita, oko 300 milja severoistočno od Managua."Božja skupština", crkve kojoj je Roka navodno pripadao, izdala je saopštenje u kom negira da je on jedan od njenih lidera.

(CBS News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track