KANDIDAT ZA GUVERNREA IZ PAKLA: Voli tuđe žene, grupni seks i podržava otvorene veze
Foto: Facebook Noah Dyer

KANDIDAT ZA GUVERNREA IZ PAKLA: Voli tuđe žene, grupni seks i podržava otvorene veze

Planeta -

Američki političar i kandidat za guvernera Arizone Noa Dajer objavio je na svojoj veb stranici neobične i zanimljive detalje o seksualnom životu, prenosi Independent.

Ovaj demokrata sebe opisuje kao "društveno odgovornu i umerenu osobu" i kaže da ima "jedinstvenu volju da bude otvoren prema glasačima o političkim i privatnim problemima".

Pod naslovom "Skandali i kontroverze" Dajer je objavio: "Noa je imao i duboka i površna seksualna iskustva sa različitim ženama. Podržava otvorene veze".

"Učestvovao je u grupnom seksu i imao odnose sa udatim ženama. Slao je i primao intimne sms poruke i fotografije, a ponekad se i snimao tokom seksa", stoji u objavi.

"Noa je uvek bio iskren prema svojim partnerima. Sve su njegove veze bile legalne i dogovorne, nikada prisilne ili nasilne jer takvo ponašanje strogo osuđuje".

"Noa se ne ustručava oko svojih seksualnih izbora i želi da se i drugi ljudi osećaju jednako sigurno i samopouzdano kada izražavaju sebe".

U poslednjih nekoliko nedelja velik broj potencijalnih glasača pozitivno je reagovao na objavu.

Dyer je za Huffington Post izjavio da je želio pokazati glasačima, koji su umorni jer misle da političari lažu, kako je iskren i transparentan i sve će reći onako kako jest, bez suzdržavanja.

(Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja