(VIDEO) ZVERI TERORIŠU RIM: Pala prva žrtva!
Foto: AP

Džungla na asfaltu

(VIDEO) ZVERI TERORIŠU RIM: Pala prva žrtva!

Planeta -

U senci globalnih terorističkih pretnji koje privlače medijske reflektore, Rimom haraju zveri koje terorišu i ubiju građane.

Alesandro je bio jedan od mnogobrojnih Rimljana koji je pokušavao motorom da se izvuče iz saobraćajnog krkljanca kroz rimske ulice. Međutim na njega je iznenada naleteo vepar. Krmak ga je bokom udario pad je za Alesandra Nacarenu bio fatalan.

Iako je imao kacigu, odleteo je i udario glavom o asfalt. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju, ali uzalud, motociklisti nije bilo ni spasa. Vepar je pobegao sa mesta nesreće.

Dan ranije drugi vepar nije bio te sreće. On je stradao na periferiji, sudarivši se sa kolima. Vozač prošao sa lakšim povredama, a auto je uništen.

Koliko se divljih svinja naselilo u Rim, čudo je nema više poginulih. Građani su zgranuto, gledali i snimali kako cela familija veprova prolazi preko raskrsnice. Na čelu majka, koja je čakala da zasvetli zeleno na semaforu, za njom brojni pomladak, a na začelju pater familias, s opasnim kljovama, pazio je da koji prasić ne zaostane ili da im se neko ne približi.

Nedavno je snimljen i jedan sportski nastrojen vepar koji je u trku projurio Ulicu Balda degli Ubaldi, sve do Vatikana.

Nije nimalo slučajno što se u Italiji najbrže tove dve mafije: poljoprivredna i ekološka. Veprovi tu dođu kao kolateralni korisnici. Upravo zahvaljujući sve gorem neredu sa odvozom smeća veprovi imigriraju u sve većem broju u Rim.

(Jutarnji)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: VESTI KURIR TV 20.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track