ODRŽAN SEMINAR ZA SPONZORUŠE: Kako uhvatiti i zadržati bogataša
Foto: Profimedia

Ludilo

ODRŽAN SEMINAR ZA SPONZORUŠE: Kako uhvatiti i zadržati bogataša

Planeta -

Prošle nedelje u Londonu je održan seminar za sponzoruše pod nazivom “Sugar Baby Summit”.

Događaj je okupio žene iz različitih delova sveta koje su platile čak 150 funti kako bi od iskusnih sponzoruša, finansijskih stručnjaka i motivacionih govornika naučile sve trikove za pronalaženje i zadržavanje sponzora.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jedan od organizatora seminara, Brendon Vejd, je osnivač stranice i aplikacije “Seeking Arrangement” koja sponzorima olakšava potragu za idealnom sponzorušom, a prisutnima je istakao brojne prednosti ovakvog “poslovnog odnosa”. “Mislim da je izlaženje ispočetka vrlo površno, sve se svodi na izgled i na to koliko osoba ima novca. Dugotrajne veze bi trebalo da se temelje na ljubavi i poverenju. Moja stranica promoviše iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome šta očekujete u vezi,” objasnio je Vejd.

Jedan od predavača bila je i dvadesetogodišnja studentkinja farmacije Klover Pitila, samoprozvana sponzoruša, koja je okupljenim ženama poručila da, ako žele biti trofejne žene, treba samo da slede svoje snove. Stečeno znanje i veštine novopečene sponzoruše mogu u praksi da isprobaju odmah nakon završetka seminara, na zabavi organizatora.

(index.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track