(VIDEO) PLAĆENI UBICA JE SMAKAO 250 LJUDI: Jedna žrtva ga proganjala do groba
Foto: Youtube screenshot/Ola karlstorm

Jezivo

(VIDEO) PLAĆENI UBICA JE SMAKAO 250 LJUDI: Jedna žrtva ga proganjala do groba

Planeta -

Rilčard Kuklinksi serijski ubica koji je bio poznat pod nadumkom Ledeni je nakon 18 meseci istrage, 1986 optužen za samo pet ubistava pre svoje smrti 2006. godine. Osuđen je 1988 na doživotnu kaznu zatvora 1988., dve godine nakon što je zbog tehnikalija izbegao smrtnu kaznu. Ali tokom intervjua koji su vođeni godinama, poznati ubica iz Nju Džerzija u SAD-u je tvrdio da je ubio između 100 i 250 muškaraca dok je radio kao plaćeni ubica za američku mafiju.

Tokom nedavno obnovljenog intervjua iz 1991. godine, tri godine nakon osude, progovirio je o ubistvu koje je ga je proganjalo do smrti.

"To je bio čovek koji se molio," rekao je Kuklinski.

Po njegovim rečima čovek je verovao da je Bog svuda i on mu je dao pola sata da se pomoli. Pa ako Bog hoće da promeni okolnosti neka bude. To s nije desilo i on je ubio čoveka.

"To je jedna stvar koju nisam trebao da uradim. Nisam to trebao učiniti tako", rekao je Kuklinski. Nejasno je ko je žrtva navodnog ubistva. Ledeni je zaradio svoj nadimak zato što je razvio afinitet da odlaže svoje žrtve u zamrzivač - postupak zbog koga je bilo teže odrediti vreme smrti.

Kuklinski je umro tokom služenja kazne u starosti 70 godina, 5. marta 2006. godine, nakon što je dobio retku i neizlečivu bolest krvi.

Kurir.rs/daily star

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track