(VIDEO) TRAMP BRUTALNO POKOPAO OBAMU: Evo zašto je ćutao o ruskom mešanju u izbore u SAD
Foto: AP

Otvoreno

(VIDEO) TRAMP BRUTALNO POKOPAO OBAMU: Evo zašto je ćutao o ruskom mešanju u izbore u SAD

Planeta -

Predsednik SAD Donald Tramp je danas na Tviteru rekao da bivši predsednik SAD Barak Obama nije ništa uradio nakon što je dobio obaveštenje od Centralne obaveštajne agencije (CIA) da se Rusi mešaju u izbore, jer je "očekivao će Klintonova pobediti".

"Razlog zbog koga predsednik Obama nije uradio ništa u vezi Rusije, nakon što ga je CIA obavestila o mešanju je zbog toga što je očekivao da će Klintonova pobediti i nije hteo da 'talasa'. On je sarađivao i ometao (pravdu) i nije izašlo dobro po demokrate i pokvarenu Hilari''', napisao je Tramp na Tviteru.

Po svemu sudeći, Tramp se pozvao na članak američkog lista "Vašington post" koji se bavi načinom na koji se Obama poneo prema ruskim pokušajima da se utiče na glasače, navodi AP.

Tramp je rekao da istražitelji nemaju nijedan snimak koji ukazuje na to da su njegovi saradnici bili u dosluhu sa Moskvom kako bi se izvršio uticaj na američke predsedničke izbore 2016. godine.

"Nakon meseci istraživanja Rusije 'pod lupom' nemaju njiedan snimak mojih ljudi kako sarađuju. Nema saradnje i nema ometanja (pravde). Trebalo bi da mi se izvine!", napisao je Tramp na Tviteru.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track