(VIDEO) NEVIĐENI BLUD U UNIFORMI: Berlinski policajci imali grupni seks na ulici, pili ko smukovi i koristili službene pištolje
Foto: AP 12.12.2012

koga oni štite

(VIDEO) NEVIĐENI BLUD U UNIFORMI: Berlinski policajci imali grupni seks na ulici, pili ko smukovi i koristili službene pištolje

Planeta -

Oko 220 berlinskih policajaca poslato je kući iz Hamburga, nakon što su optuženi za seks u javnosti, uništavanje javne imovine i zloupotrebu službenog oružja, piše Dojče vele.

Hamburška policija zatražila je pomoć berlinske policije za obezbeđenje samita grupe G20, na kom će učestvovati i Donald Tramp, Vladimir Putin, Angela Merkel, Emanuel Makron i drugi vodeći svetski političari i koji bi trebao da se održi u Hamburgu, ali su berlinski su policajci napravili takve izgrede da su ih bukvalano oterali kući.

Predstavnik berlinske policije potvrdio je izjave svedoka koji su tvrdili kako su se policajci ponašali kao da su pušteni s lanca: upuštali su se u seks na javnom mestu, opijali su se, mahali oružjem, a zajedno su i urinirali sa zida. Jedna je policajka čak izvela striptiz pred kolegama u kom je ostala bez svega na sebi. Osim službenog pištolja...

"Bilo im je dosadno. Nije bilo televizije, rekao je portparol berlinske policije Tomas Nojendorf. "Ali ne možete se jednostavno imati seks na otvorenom!, dodao je on.

Nojendorf je priznao je kako se radi o velikoj sramoti za berlinsku policiju, čiji su pripadnici bili smešteni u bivši centar za prihvat izbjeglica u Bad Segebergu.

Građani su se ubrzo nakon dolaska berlinskih policajaca počeli da se žale na štete po gradu i neprikladno ponašanje, što se odnosilo i na jednog policajca koji je u kućnom ogrtaču mahao službenim pištoljem. Rukovodstvo hamburške policije ubrzo je zamolilu svih 220 berlinskih policajaca da se vrate kući.

Kurir.rs/DW

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track