RUSKI GENERAL LEONID IVAŠOV ŠOKIRAO SVET: Nacisti su ovladali tajnim znanjima, Hitler je pobegao, a Četvrti rajh je stvoren na Antarktiku ispod leda
Foto: Printscreen YT, Profimedia

zapanjujuće

RUSKI GENERAL LEONID IVAŠOV ŠOKIRAO SVET: Nacisti su ovladali tajnim znanjima, Hitler je pobegao, a Četvrti rajh je stvoren na Antarktiku ispod leda

Planeta -

General-pukovnik Leonid Ivašov, nekadašnji načelnik Glavne Uprave za međunarodnu vojnu saradnju ministarstva odbrane Ruske Federacije, u svojoj najnovijoj knjizi "Izokrenuti svet. Tajne prošlosti – zagonetke onog što dolazi", objavio je poverljive i strogo čuvane dokumente iz arhiva ministarstva odbrane Rusije i KGB SSSR. Ono što u njima piše zapanjilo je ceo svet!

foto: Printscreen YT

Odmah posle završetka Drugog svetskog rata javile su se sumnje u zvaničnu verziju smrti nacističkog vođe Adolfa Hitlera, a odmah zatim i brojne teorije o njegovoj sudbini.Tokom vremena najpoopularnija postala teza da je Hitler preživeo pad Berlina i režirao svoju smrt, da bi potom podmornicom pobegao u Južnu Ameriku, tačnije u Argentinu, gde je osnovao porodicu i nastavio da kontroliše takozvani Podzemni rajh, sve do svoje smrti 1984. godine.

Nedavno se pojavila i vest da su argentinski arheolozi na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada pronašli Hitlerov grob.

Ovi navodi su naravno, teško proverljivi, iako se zna da je u Južnu Ameriku prebeglo više desetina hiljada nacista. Hitlerova sudbina i dalje ostaje jedna od tema kojom se bave konspirolozi, a svet je bukvalno ostao nem posle navoda Leonida Ivašova, čoveka koji je inače veoma poznat našoj javnosti.

Ivašov je nedavno gostovao na jednoj ruskoj televiziji, gde je izneo zapanjujuće podatke iz svoje nove knjige, za koje tvrdi da su istiniti i dokumentovani. On je otkrio da su nacisti ovladali tajnama prethodnih civilizacija, i da su pomoću njih osnovali Četvrti Rajh, i to pod zemljom na Antarktiku, u delu koji se naziva Zemlja kraljice Mod.

foto: Printscreen YT

Ivašov kaže da je vrlo verovatno da je Hitler najpre pobegao u Argentinu, a da je posle prebačen na Antarktik, gde je stvorena nova nacistička država, - On je naveo i da su svi pokušaju Sovjeta i Amerikanaca posle rata da pomoću podmornica i bordova pronađu naciste zaustavljeni nama nepoznatim mašinama i naoružanjem, sa vazduha i sa mora.

Tvrdnje Leonida Ivašova, koji je sada predsednik moskovske Akademije za geopolitičke probleme, odudaraju od do sada iznetih teorija o sudbini Hitlera i Trećeg Rajha. Zato je najbolje da pogledajte video i prosudite sami. O sudbini Adolfa Hitlera i nacističkom Rajhu na Antarktiku Ivašov govori od 23. minuta.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SILA 19 EPIZODA: Ovo je Asadov razbijač terorista, smrt dolazi sa neba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track