(VIDEO) MAJKA IZ PAKLA: Prodala ćerku (13) za 800 dolara, devojčicu monstrumi silovali tri dana!
Foto: Printscreen Facebook

STRAVIČNO DETINJSTVO

(VIDEO) MAJKA IZ PAKLA: Prodala ćerku (13) za 800 dolara, devojčicu monstrumi silovali tri dana!

Planeta -

Sefak je imala samo 13 godina kad je majka prodala u seksualno roblje za svega 800 dolara.

Pre nego što je kupljena devojčica je odvedena na pregled u bolnicu gde su joj izvadili krv i izdali sertifikat da je devica. Zatim su je odveli u hotelsku sobu gde je silovana tri dana.

U malom ribarskom selu Svaj Pak u blizini glavnog kambodžanskog grada Pnom Pena sudbina devojčica je jeziva. Sefak je kao gootovo sve devojčice iz njenog kraja prodataa zbog dugova. Ona se vratili kući posle tri dana silovanja, ali je majka terala da se bavi prostitucijom.

Devojčicu je iz pakla uspela da spasi organizacija koja se bori protiv ropstva i trgovine ljudima AIM. Sefak danas radi u AIM-ovoj fabrici zajedno sa drugim ženama koje su spaene.

"Osećam puno više sigugurnosti i imam pristojan posao", kaže Sefak.

AIM je samo u poslednje tri godine spasio 130 devojčica u 50 različitih racija u Kambodži.

"Ovo je siromašna zemlja i ljudi gledaju kako da dođu do novca. Nažalost, uz nedostatak obrazovanja i poslova, seksualna industrije je jedan od načina zarade", kaže Erik Meldrum, AIM-ov šef istrage.

"Teško je razumeti zašto majke rade to svojoj deci. I sad viđam puno majki koje ne razumiju osećanja svojih ćerki. Ne shvataju da one pate", rekao Meldrum.

Nešto s eimak kreće na bolje u Kambodži. Meldrum ističe kako je saradnja sa policijom odlična, a i kambodžanska vlada se sve više trudi u poslednje vreme i ima sve više presuda protiv trgovaca ljudima.

Kurir.rs/CNN

Foto printscreen facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track