(VIDEO) DOKUMENTARAC O DAJANI ZGROZIO BRITANCE: Nisu očekivali toliku iskrenost od narodne princeze
Foto: Profimedia

srceparajuće

(VIDEO) DOKUMENTARAC O DAJANI ZGROZIO BRITANCE: Nisu očekivali toliku iskrenost od narodne princeze

Planeta -

Dokumentarac o princezi Dajani koji je juče emitovan u Britaniji, a napravljen na osnovu snimaka njenih razgovora sa ličnim trenerom Piterom Setlenom, mnogima je otvorio oči. Dokumentarac detaljno opisuje život Dajane od mlade tinejdžerke do dana kada je umrla, a pored već postojećih snimaka ima i onih koji nisu do sada viđeni.

Pristalice narodne pronceze iznenadila je njena iskrenost o životu u kraljevskoj porodici i braku sa princem Čarlsom.

Ona je otvoreno govorila o braku bez seksa sa Čarlsom ali i svojoj borbi protiv bulimije. U braku se seks imali tek jednom u svake tri nedelje, a to je promenjeno po rođenju princa Harija.

Dajana je porekla aferu sa svojim telohraniteljem Berijem Manakojem, ali je priznala da je bila zaljubljena u njega. To je otkriveno, on je sklonjen i kasnije ubijen, kaže Dajana. "To je bio najveći udarac u mom život", rekla je Dajana. O borbi sa bulimijom ona tvrdi da su svi znali, a neki su tvrdili da je to uzrok raspada braka sa Čarlsom. "Bilo je potrebno vremena da se stvari postave drugačije", kaže Dajana.

Na društvenim mrežama odmah su se pojavili komentari - "bilo mi je muka da gledan ovaj film. Za života je pokušala da kaže istinu o sebi i sada ovo trebalo je emitovati".

Mnogi obožavatelji princeze nisu izdržali da pogledaj film do kraja. "Nikada nisam gledao ništa tako srceparajuće kao ovaj film. Nemam reči."

Dokumentarac otklriva da je njen novi verenik Dodi Fajed jednom povredio rekavši da ne zna šta je prava ljubav.

Kurir.rs/Express.co.uk

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track